Köksal Purtuloğlu; Ulaşım Sigorta Köprübaşı Dağ Koşusu Cumartesi saat 10.'00'da 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen 2018 Yılı Ulaşım Sigorta Köprübaşı Dağ Koşusu öncesinde bilgilendirme amacıyla Komite sorumlusu İstanbul-Trabzon Federasyonu Başkan Yardımcısı Göksal Purtuloğlu ve Köprübaşı Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Osman Karamehmetoğlu dün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. 350-500 arası milli atletin yarışacağını söyleyen Purtuloğlu,“İlçemizin ve şehrimizin gelişimi açışından elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Purtuloğlu,“Söz konusu organizasyon Balkan Dağ Koşusu, Milli takım seçmesi, Dünya U18 Dağ Koşusu Kupası, Dünya U18 Dağ Koşuları birinciliği milli takım seçmesi Türkiye’de ilk defa yapılacak olan Kulüpler Dağ Koşusu ligi birinci etabı da bu organizasyonda yapılacaktır. Koşu 2.5 kilometre çıkış, 2.5 kilometre iniş olmak üzere toplam 5 kilometrelik parkurda gerçekleşecektir. Altı ayrı kategoride yapılacak olan koşuda her kategoride ilk üçe girecek sporculara para ödülü, madalya çeşitli hediyeler takdim edilecektir” ifadelerini kullandı. 
 
Purtuloğlu,“Düzenlediğimiz organizasyon TAF (Türkiye Atletizm Federasyonu), Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Gençlik Spor Müdürlüğü, Köprübaşı Kaymakamlığı, Köprübaşı Belediye Başkanlığı, İstanbul-Trabzon Federasyonu, İstanbul Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilmektedir. Organizasyon sorumlusu olarak tüm Trabzon halkımızı koşumuzda görmekten onur duyarız. Şimdiden yarışacak olan sporculara başarılar dilerim” dedi.