KIRIK KOLLA DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU BAŞKAN ÇEBİ'DEN PLAKET ALDI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Kırık Kolu ile Dünya Polis ve İtfaiye Oyunlarına katılarak Amerika Birleşik devletlerinde Grekoremen Stilde 71 Kiloda Dünya Şampiyonu Olan Şükrü Akyıldız'a Memleketi Araklı'da Belediye Başkanı Recep Çebi'den Törenle plaket . Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Dünya Şampiyonu Güreşçinin Kırık Koluna Platın Takıldığını ama onun yılmadığını buna rağmen ağrılar içinde katıldığı Dünya Polis Oyunlarından Madalya sahibi olarak çıktığını ve hem Ülkemizi Hem Trabzon'u Hemde Araklı'nın İsmini Dünya'ya okuttuğunu bunun için Hem Töreni hemde Plaketi hak ettiğini ifade etti. Çebi Dünya Şampiyonu Şükrü Akyıldız'ı geçmişten günümüze  nice şampiyonlar Yetiştiren Aydın Özkan Çebi Hocamız yetiştirmiş ,Dünya Şampiyonu Güreşçimiz Selçuk Çebi'de olduğu gibi ilk Dersleri Aydın Hocamız verdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz inşallah Araklı'nın İsmini çok daha Şampiyonluklara yazdıracaklar ,Araklı'yı Güreş Fabrikasına Çevirecek dedi. Dünya Şmpiyonuna Plaket taktim edilirken Şampiyonun Ailesi Belediye Meclis Üyeleri ve Daire amirleri Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin makamında hazır bulundu.

DÜNYA ŞAMPİYONU TEŞEKKÜR ETTİ
Dünya Grekoremen Güreş Şampiyonu Şükrü Akyıldız Gösterilen ilgiye çok teşekkür etti. Yıldız Şahsımı Onurlandıran Plaket taktim eden sayın Başkanım Recep Çebi'ye beni yetiştiren Ban Güreş Sporunu sevdiren Aydın Özkan Çebi Hocama ve Araklı halkına teşekkür ederim sağ olun var olun sizlerin desteğini hep yanımda hissettim şampiyonlukta sizlerinde çok payı var dedi. 

DÜNYA ŞAMPİYONU'NUN HOCASI ÖĞRETMEN AYDIN ÖZKAN ÇEBİ 

Dünya Şampiyonu Şükrü Akyıldız'ın hocası Araklı İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Aydin Çebi Özkan , Öğrencilerimle gurur duymaktayım Onlar Başardıklarında ben başarıyorum Onlar Dünya Şampiyonu olduklarında ben Dünya Şampiyonu Oluyorum Diktiğim Fidanların Meyve Verdiğini görmek beni çok mutlu ediyor bu Dünya Ve Olimpiyat Şampiyonu Selçuk Çebi'de de böyle idi ,Dünya Polis Oyunları Şampiyonu Şükrü Akyıldız'da da böyle oldu Allah yollarını açık etsin başarılarının devamını dilerim Kendisini tebrik ediyorum onlar benim gururum dedi. Özkan Çebi Ayrıca Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'ye çok teşekkür ediyorum sporun ve sporcunun hep yanında oldu bizlere yok zamanımızda hep destek oldu dedi.