İSMAİL TURGUT ÖKSÜZ : ''FIRILDAK OLMANIN ANLAMI YOK ''
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

İstanbul Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Dernek Başkanı İsmail Turgut Öksüz bir basın açıklaması yaparak Haftalardır Trabzonspor'a ve Trabzon'a yapılan Linç girişimini şiddetli bir şekilde Protesto etti. İşte o Protesto metni .

Kamuoyunun dikkatine;
Futbol camiasında yaşanan son gelişmeleri ve camiamıza karşı uygulanan algı, yıldırma, bastırma operasyonlarını dikkatle takip ediyoruz. Ülke futbol tarihinde 7 kez şampiyonluk yaşamış ve müzesi onlarca kupayla süslü, tarihini şerefi ve onuruyla yazan camiamıza yaşatılanları şiddetle kınarken, hukukun üstünlüğüne olan inancımızın da sarsıldığını belirtmek isteriz. Şike davasında 4 buçuk yıldır verdiğimiz mücadele boyunca hiç bir olay çıkarmadık, polisimize saldırmadık, arabalarını yakmadık, metrobüs duraklarını yıkmadık kısacası ülkemize tehdit unsuru olmadık!!! Sabır, inanç ve iyi niyetle futbolumuza renk vermeye, futbolu kardeşlik duygusuyla sahada oynamaya çalıştık!
Eyy! TFF yönetimi, yapılan şikelerden, teşviklerden, eyyamcı hakemlerden, her statta annelerinize edilen küfürlerden rahatsız olmayan, papyonlu yalakalar! Trabzonspor’a sıra gelince kin kustunuz. Sizin mideleriniz pislikle o kadar yoğrulmuş ki temiz bir şey gördüğünüzde hemen kusuyorsunuz.
Adını dahi anmaya tenezzül etmeyeceğimiz, yaptığı şikeler ile ismini tarihe karalarla yazdıran zat, sizin eyyamcı hakemlerinizin yüzüne tükürürken, gerekirse sahanın ortasında otururum o hakemi buraya sokmam derken, hakemlerinize koridorlarda ana avrat küfür ederlerken siz nerelerdeydiniz?
TFF, bu yaşananlara yaptırım uygulayamazken, başkanımız ve yöneticilerimize vermiş olduğu cezaları hangi ahlak ve vicdan ile verdi merak ediyoruz!!! Ayrıca TFF bir ilki gerçekleştirerek Trabzonspor'un haklarını savunan TFF Başkanvekili ibrahim Usta'yı da hazmedemeyerek kendi bünyesinde bir yöneticiye ceza verip yönetim tarzını da ortaya koymuştur!!! Şimdi soruyoruz; bir kitlenin, bir camianın, bir futbol takımının, bir yönetimin temiz futbol ve adalet umutları böyle linç edilir mi? İnsanların psikolojisi, sinir ve sabır sınırları bu kadar zorlanır mı?
Artık sabrımız taştı! Bu çirkin tiyatroyu tüm gücümüzle bozup ülke futbolunu bu kirli ellerden kurtarmak bizim, evlatlarımıza, bu uğurda canlarını yitiren taraftarlarımıza ve bu adaletsizliği içine sindiremeyip gözyaşı döken insanlarımıza sözümüz ve borcumuzdur.
Eyy TFF,
Eyy medya,
Eyy siyaset,
Bir saniyesine dahi hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yok!