İdmanocağı'nda Galibiyet Sevinci 

Haber : Kamil Anahar  www.trabzonhaber24.com  

Voleybolda Venüs Vestel Kadınlar Ligi’nde mücadele veren Trabzon temsilcisi İdmanocağı’nın baş antrenörü Reşat Arığ sezonun ilk galibiyetini sahalarında Halk Bankası’nı 3-1 mağlup ederek aldıklarını için çok mutlu olduklarını söyledi.
Arığ, Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada öncelikle kazanmaları gereken bir maçtan sahadan 3 puanla ayrıldıklarını belirterek şöyle devam etti:’’ Öncelikle kazanmamız gereken bir maçtı. Bu maç dönüm maçımız olacaktı. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bir daha tekrarı yaşayamayacağımıza göre, kaybettiğimiz her maçtan sonra sıkıntılarımız bir kat daha artacağı gerçeği bizi devamlı baskı altında kalıyorduk. Biz bir maç öncesinde de kazanmaya yakındık, sporcularımız çok iyi mücadele etmişti. Ama bu maçta setlerin başından sonuna kadar konsantrasyonumuz tamdı. Sporcularımızı kutluyorum. Bizim bundan sonraki süreçte tüm sıkıntılarımızı aştıkça takımın gerçek profili daha belirgin olacaktır ’dedi.
Bir maç kazanmakla ligdeki işlerinin bitmeyeceğini belirten deneyimli antrenör Arığ, 30 Kasım Çarşamba İstanbul’da güçlü takımlardan Vakıfbank ile karşılaşacaklarını anımsatarak şunları söyledi.’’ Rakibimizin gücünü biliyoruz ve saygı duyuyoruz . Her maça puan veya puanlar almak hedefiyle çıkıyoruz. Bu maçta da aynı hedefi taşıyoruz. Rakibimiz karşısında puanlar alırsak sürpriz sayılmamalı. İdmanocağı olarak her maç daha iyiye gidiyoruz’’ şeklinde konuştu.