TRABZONSPOR SEVDALILARI VE TRABZONU YÖNETENLER BU YEMEKTE BİRLİK BERABERLİK MESALI VERDİLER



Trabzon Belediyesi tarafından organize edilen yemekte eski yeni futbolcular ve Trabzon bürokrasisi bir araya geldi  Akhisar mağlubiyeti ile Olağanüstü genel kurul Sürecine giren Trabzonspor’da kongre tartışmaları devam ederken bu akşam Trabzon Cephanelik Restoranda Trabzonspor’un eski ve yeni futbolcuları bir araya geldi


Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ tarafından organize edilen  yemeğe Trabzon valisi Dr Recep Kızılcık Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, TFF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı, Trabzonpor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Mali Sayman Temel Kazancıoğlu yöneticiler Emin Kahraman, Coşkun Çebi Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile Trabzonspor kadrosunun tamamı ile bazı eski futbolcular katıldı.


GÜMRÜKÇÜOĞLU: TRABZONSPOR BİR EFSANEDİR


Toplantıda açılış konuşmasını yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, birlik mesajı verdi. Gümrükçüoğlu Trabzonspor'un türk futbolunda devrimler yapmış bir takım olduğunu belirterek" Trabzonspor’umuz bir destandır. Kurulduğu günden beri bu destanı ileri taşıyor.


Bu yıl da taşımaya devam ediyor. Biz Trabzon halkı Trabzonsporlular bütün dünyadakiler Trabzonlular ve Trabzonspor’a gönül verenler olarak diyoruz ki, şu anda da bugünden sonra hep bir ve beraber omuz omuza olacağız. Bizler Tolunay hocaya siz futbolculara çok güvenniyoruz. Cuma günüde zor bir maç oynayacağız. Sonuç ne olursa olsun biz sizleri seviyoruz. Trabzonlulara sesleniyorum.Cuma günü oynanacak olan maçta Trabzon centilmenliğini herkese göstersinler.


 Hiçbir teknik direktör veya başkanımız hiçbir zaman Trabzonspor’u şampiyonluktan uzak tutacak tutum içinde bulunmamıştır” dedi.


ŞAKAR: AŞILMAYACAK ENGEL YOK


Trabzonpor Asbaşkanı Nevzat Şakar toplantıda yaptığı konuşmada camianın bu tür birliktelik görüntülerine ihtiyaç duyduğunu belirterek" “Böyle güçlerimizi birleştirdiğimiz de Trabzonpor’un aşamayacağı engel yoktur” Bugün bizlerin burada toplanmasına nedenolan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.


VALİ KIZILCIK TEKNİK DİREKTÖR KAFKAS'A SESLENDİ


Trabzon Valisi Recep Kızılcık ise, “Bu akşam Trabzon’umuzun tüm unsurları ile beraber birlikte olduğunun timsali olan bu birlikteliği görmekten ve bu birlikteliğe vesile olduğu için belediye başkanımıza teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum. Hayatın tüm alanlarında ülkemizin bölgemizin lider kentlerinden birisi. Bugün bu lider kent onumunda olmamızı ülke çapında sağlayan en önemli unsurlarımızdan dün olduğu gibi bugün e yarın da Trabzonspor olacak. Devletlerin milletlerin müesseselerin hayatında çok önemli noktalar vardır. Bize o noktalardan şehir olarak müessesler olarak Trabzonspor’umuz olarak yaşıyoruz. İdrak ediyoruz. İşte bu önemli noktanın bu hassasiyetin gereği olarak şehrin tüm unsurları bir araya geldi. Bir yürek oldu. Ve dün olduğu gibi yarın da Trabzonspor’umuzu geçmişi ile geleceği ile hep birlikte olduğunu bir kere daha haykırma fırsatı bulduk.


Trabzonspor’umuza şehrimize şampiyonluklar yaşatan çok değerli futbolcularımız bu takımda bugünün de Trabzonspor’un başarılı olması için yorumları ile fikirleri katkı sağlıyorlar. Her zaman daima yanında olduklarını ifade ettiler. Teknik Direktör Tolunay hocamıza buradan seslenmek istiyorum. Biz sizin ve takımınızın dün olduğu gibi bugün de arkanızdayız. Trabzonspor’umuzu daha üst noktalara taşımanız için üzerimize düşeni en iyi şekilde yapabilmektir. Biz sizlerin futbol ile Trabzonspor ile oynadığınız futbol ve gösterdiğiniz gayrete bile ülkemiz insanına da verebileceğiniz çok önemli mesajlar olduğunu düşünüyoruz. Zira futbolun çok ötesinde endüstrinin ötesinde sosyal bir yaşam olduğunu çok iyi biliyoruz. Sizlerin başarısının bizlerin başarısı olduğunu çok iyi biliyoruz” dedi.


KAPTAN TOLGA: BİZ BÜYÜK TAKIMIZ HERŞEYİ ATLATIRIZ


Trabzonspor kaptına Tolga Zengin ise, "Takım adına böyle bir yemek verdiğiniz için etkinliği destek amaçlı etkinlik verdiğiniz için teşekkür ederiz. Zor günler geçiyoruz. Trabzonspor çok büyük bir camia. İnşallah sizin verdiğiniz desteği ve sizi mahcup etmede taraftarımızı e sizin verdiğiniz desteği akamıza alarak Orduspor maçı kazanıp ligi bitirebildiğimiz en iyi şekilde bitireceğiz. Hiç kimse hiçbir şeyden korkmasın. Allah’ın izniyle bu takım herşeyi yapabilecek gücünde var. Biz büyük takımız. Trabzonspor’un oyuncularıyız. Allah’ın izniyle Cuma günü ki maçı atlatıp önümüze bakacağız” dedi