TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Hakimoğlu Trabzon, 3 Kasım Pazar günü (Yarın) saat 13.00’da evinde Şanlıurfaspor’u ağırlayacak. Vakfıkebir İlçe Stadı’nda oynanacak karşşılaşmayı Hakem Onur Bingöl yönetecek.


 
Hekimoğlu Trabzon – Şanlıurfa karşılaşması öncesi flaş bir gelişme yaşandı. 10. Hafta sonrası 1 punla ligin dibine demir atan ve maddi imkânsızlıklar ile boğuşan Şanlıurfaspor’un, Trabzon deplasmanına gelemeyeceği söylentisi yayıldı. Şanlıurfaspor adını kullanan bir Sosyal medya hesabından yapılan ; “Maddi İmklansızlıklardan dolayı Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Hekimoğlu Trabzon maçına gidilemeyecek. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verildi.
Hekimoğlu Trabzon sosyal medya hesabı ise bu mesajı paylaşıp “Hafta sonu karşılaşacak olduğumuz Şanlırfaspor'un maddi imkansızlıklar dolaysıyla Trabzon'a gelemeyeceklerini öğrenmiş bulunmaktayız. Yönetim Kurulu olarak Şanlıurfaspor'un bütün masraflarını karşılamak istediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız.” Notunu düştü.

Bu davranış sosyal medya kullanıcıları tarafından takdirle karşılandı. Daha sonra haberi yayan hesabın Şanlıurfaspor resmi hesabı olmadığı farkedilirken, mesajın silindiği görüldü. Şanlıurfaspor resmi hesabından Trabzon deplasmanına gelip gelmeme konusunda bir paylaşımın yapılmadıüı görüldü.