HAMİ MANDIRALI GEBZE'Yİ SALLADI 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Gebze Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen Hami Mandıralı ile söyleşi paneline Kuzey Yıldızı Trabzonpor Derneği ve İstanbul Trabzonsporlular Platform Başkanı İsmail Turgut Öksüz, Sultanbeyli Trabzonsporlular Dernek Başkanı Alaattin Aksoy, Tuzla Trabzonsporlular Dernek başkanı Erkan Yavuz Atgün, Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği eski başkanı Harun Kaya, Gebze Dostlar Sofrası restaurant sahibi Emrullah Bilgin ve Trabzonspor’un efsane futbolcusu Hami Mandıralı katıldı..
Soru cevap şeklinde geçen panelde Hami Mandıralı’nın açıklamalarından satır başları;
Şahıslara bir kırgınlığının olabileceği, Ancak Trabzonspor’a karşı asla bir kırgınlığının olamayacağını belirtti.Trabzonsor sayesinde huzurlu , mutlu bir yaşam sunduğunu belirtti.Trabzonspor’un ihtiyacı olduğu vakit seve seve çalışacağı belirtti.Sürekli bunun hayalleriyle yasaşdığını söyledi.Efsane Futbolcu Hami MandıralıTrabzonspor’un her zaman efsanelerine sahip çıkması gerektiğini belirtti.
Panelden sonra Gebze Teknik Ünversitesi Rektörü Haluk Görgün’ün davetiyle kendisini makamında ziyaret eden değerli dernek başkanları ve Hami Mandıralı daha sonra okuldan ayrıldı.

Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane ismi Hami Mandıralı, dün 25.03.2015 saat 15.00'de Gebze Teknik Üniversitesi’nde panele katıldı. Soru-cevap şeklinde geçen söyleşide öğrenciler daha çok Hami Mandıralı’dan anılarını anlatmasını istedi. Başından geçen komik anılarını Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileriyle paylaşan ve onlarla gülen Hami Mandıralı’ya teknik direktörlükteki hedefleri de soruldu. Bir süre Trabzonspor teknik direktörlüğü yapan Mandıralı, yeniden görev alması halinde bordo-mavili takımı şampiyon yapmak için çaba göstereceğini dile getirdi. Öğrencilerin ilgisinden memnun kalan Mandıralı ardından Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ü makamında ziyaret etti. Rektör Görgün ile Mandıralı bir süre futbol üzerine sohbet etti.