Haçkaspor'un Açılışı Törenle Yapıldı 
Geçtiğimiz sene kurulan Haçkaspor'un açılış toplantısı Düzköy stadında gerçekleştirildi. Açılış törenine Düzköy Kaymakamı Emre Kılıç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Düzköy Belediye Başkan Yardımcısı Fehmi Köroğlu, ASKF Trabzon Başkanı Burhan Cahit Erdem, Haçkaspor Kulüp Başkanı Abdulkadir Onur, Trabzonspor'un efsane futbolcusu Hami Mandıralı ve çok sayıda davetli katıldı. 

HAÇKASPOR KULÜP BAŞKANI ONUR
Programın açılış konuşmasını yapan Haçkaspor Kulüp Başkanı Abdulkadir Onur, "Muhteşem bir aile olduk. İnşallah çok güzel başarılara imza atacağız" dedi.

MUSTAFA AKKAYA 

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya yaptığı konuşmada Haçkaspor'a başarılar dilediklerini belirterek, "Haçkaspor kulübünün futbol takımının yanı sıra judo takımı kurması çok önemli. Emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. Düzköy Kaymakamı Emre Kılıç ise küçüklükten beri Hami Mandıralı'ya hayran olduğunu belirterek, "Haçkaspor'dan inşallah yeni Hami'ler çıkar" dedi. 

BOMBACI HAMİ MANDIRALI 

Hami Mandıralı yaptığı konuşmada, "Futbolu yaşam tarzı haline dönüştürmeliyiz. Trabzonspor'da oynayacak gençler yetiştirmeliyiz. Şehrimizde muhteşem bir futbol sevgisi var. İyiki Trabzonluyum, iyiki Trabzonsporluyum. Bugün açılışını yaptığımız Haçkaspor'un da kısa sürede başarıyı yakalayacağına ve BAL ligine çıkacağına inancım tam" diye konuştu.