Beşiktaş kendi sahasında konuk ettiği Giresunspor karşısında farklı mağlup oldu.

Giresunspor, Beşiktaş’ı 4-0 mağlup etti.

Karadeniz ekibinin gollerini Diabate, Balde, Serginho ve Champness kaydetti.

Giresunspor’un deplasmandaki etkili futbolu Beşiktaş tribünlerinden uzun süre alkış aldı.

Beşiktaş bu karşılaşmayı 39.dakikada Necip Uysal'ın gördüğü kırmızı kart nedeniyle 10 kişi tamamladı.

Beşiktaş tepetaklak! Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında GZT Giresunspor'u konuk eden siyah-beyazlılar sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve üst üste dördüncü yenilgisini aldı. 22. dakikada VAR incelemesi sonrasında penaltı kazanan Giresunspor'da Diabate takımını 1-0 öne geçirdi. 39'da VAR incelemesi sonrasında direkt kırmızı kart kart gördü

55. dakikada Mert Günok'un büyük hatasında Balde topu boş kalelere yolladı ve fark 2'ye çıktı. 64'te Serginho farkı 3'e çıkardı.

90'da Mert Günok sakatlanıp yerde kalırken Champness topu ağlara gönderdi ve farkı 4'e çıkardı. Bu sonuçla 6. yenilgisini aldı ve 20 puanda kaldı. 4. galibiyetini alan Giresunspor ise puanını 16'ya yükseltti.

9. dakikada Batshuayi'nin soldan pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Ghezzal'ın uzak mesafeden şutunda, kaleci meşin yuvarlağı kornere çeldi.

18. dakikada Zeki Yavru'nun sağdan ortasında Sergio'nun kafayla vurduğu top Rosier'in eline temas ederken hakem Hüseyin Göçek, VAR incelemesinin ardından penaltıya hükmetti.

21. dakikada topun başına geçen Diabate, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0.

36. dakikada Necip Uysal, Diabate'ye yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. Hakem Hüseyin Göçek, VAR incelemesinin ardından sarı kartı iptal ederek 39. dakikada kırmızı kartla siyah-beyazlı futbolcuyu oyundan ihraç etti.

41. dakikada ceza yayı çevresinde topu önünde bulan Suleymanov'un sert şutunda, kaleci Mert Günok topun kaleye gitmesine engel oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı GZT Giresunspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.


52. dakikada Pjanic sol kanattan ortayı yaptı, arka direkte boş kalan Larin kafayı vurdu, top yandan auta gitti.

54. dakikada Mert'in büyük hatası ikinci golü getirdi! Perez savunmadan rakip yarı alanına doğru uzun bir top gönderdi. Savunma arkasına sarkan Balde'nin topla buluşmasını engellemek için kalesinden çıkan Mert, topa müdahale edemedi. Ceza sahası içinde boş kaleyi önünde bulan Balde, topu ağlara gönderdi: 0-2.

60. dakikada sol çaprazdan ceza alanına giren Diabate uzak köşeye doğru vuruşunu yaptı, top yandan auta gitti.

63. dakikada Vodafone Park'ta fark üçe çıktı! Serginho'nun pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazından topu kontrol eden Balde vuruşunu yaptı, kaleci Mert'ten dönen topu sağ ayak içiyle Serginho ağlara gönderdi: 0-3.

70. dakikada sağ kanatta topla buluşan Rosier, ceza sahasına doğru orta şut karışımı bir top gönderdi. Meşin yuvarlak yakın köşedeki yan direkten döndü.

89. dakikada savunma arkasına sarkan Flavio, ceza sahası içi sağ çaprazından topu solundaki Champness'a aktardı. Bu esnada kaleci Mert çime takıldı ve yerde bir sakatlık yaşıyordu. Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi.