Yomraspor altyapı hocası Coşkun Çınar, Araklı’nın alt yapı hocası Memiş Emin’e levye ile saldırdı.
 
Emin kafasına aldığı darbeyle hastanelik oldu. Hastanede kafasına 12 dikiş atıldı. Hocalar bir birlerinen şikayetçi oldu. İddiaya göre Coşkun Çınar bir futbolcuyu Memiş Emin’den istedi o da vermeyince aralarında tartışma çıktı. Memiş Emine yapılan Saldırı Araklı'da büyük tepki topladı.
 
 
 ARAKLI 1461’DEN SERT AÇIKLAMA 
 
Olayla alakalı Araklı 1961 kulübü bir açıklama yaptı:
 
Alt yapı hocalarımızdan Memiş EMİN’e akşam saatlerinde Yomraspor altyapı hocası Coşkun ÇINAR isimli şahıs tarafından saldırı düzenlendi. Altyapı hocalarımızdan Memiş EMİN’in bir arkadaş ortamında bulunduğu sırada dışarıdan gelen Yomraspor Altyapı hocalarından Coşkun isimli şahıs camiamıza ve ilçemize ağza alınmayacak küfürler sarfettikten sonra hocamıza saldırı düzenlemek istemiştir, araya girenler sayesinde olay büyümeden önlenmiştir.
 
Daha sonra planlı bir şekilde hocamızı başka bir yerde sıkıştırarak kafasına levye ile vurma neticesinde hocamız hastaneye kaldırılmıştır, yapılan ilk müdahalede kafasına 12 dikiş atılan hocamız müşahede altına alınmıştır. Sağlık durumu şuanda stabil olan hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
İki camiayı karşı karşıya getirmek isteyen bu şahıs hangi spora hizmet ettiğini bilmeden sporun kardeşlik ve dostluk olduğunu unutan, böyle insanlara alt yapıda bulunan çocuklarımızı nasıl emanet edeceğimizi bizlere sorgulatmaya başlamıştır.
Bu karakterdeki insanların hiç bir zaman camiaları karşı karşıya getiremeyeceklerini bilmeleri lazım, sadece kendi karakterlerini ortaya koyarlar. Bu olayın peşini Araklıspor camiası ve Araklı ilçesi olarak bırakmayacağımızı, tüm adli yollara başvuracağımızı, tüm mercilerde hocamızın ve ilçemizin hakkının savunulacağının bilinmesini isteriz… Kamuoyua saygı ile duyurulur.