FENERBAHÇE OTOBÜSÜNÜN ŞOFÖRÜ AMELİYATA ALINDI 

Haber : Ömer Altıntaş  / Muharrem Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon'a gitmekte olan Fenerbahçe Futbol Takımının Şoförü Rize dönüşü Trabzon - Sürmene İlçesinde karşı yönden Gelen bir araçtan atılan taşla yaralanmış olay yerinden hemen hastaneye kaldırılıp i,lk müdahalesi yapılan Şoför ameliyata alındı.

Ulusal medyanın ve Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun 'Silahlı saldırı' şeklinde yaydığı olay yalan çıktı.   Trabzonsporlu yönetici Yakup Aslan ve TFF yöneticisi Mustafa Beyazlı, kafileyi Vali ile birlikte karşıladı.   Vali Öz, Mahmut Uslu ve basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:   "İlk intiba taştan gelmesi. Karşı şeritten bir araçtan yapılmış bu saldırı. İnceleyip bakacağız. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız aradı. Sonuna kadar takip ediyorlar. Onların da selamı var. Geçmiş olsun diyoruz. Bütün köprülerde, viyadüklerde önlem vardı. Gerekli failleri yakalarız. Tüm ekibe geçmiş olsun. Can kaybı olmaması büyük sevinç."

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz '' Doktorlar Taş diyor''   "Şoforün ilk muayenesi taştan yaralanma. Üniversite hastanesine sevkedildi. Rapor ve olay yeri çalışmaları yapılıyor. Can sağılığı konusunda tam emin olunamadı. Üst hastaneye gitti. Doktor, gözün altında taş yaralanması dedi ancak tam emin değiliz. Başbakan, Spor Bakanı, İçişleri Bakanı ile konuştuk. Talimatları aldık. Emniyet ve jandarma olay yerinde. Bu işin failleri en kısa sürede ortaya çıkarılacak."