ÇAKIROĞLU BOMBALADI: SORUN, HOCA SORUNU DEĞİL !

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, Bordo-Mavili kulüpte yaşanan değişikliği yorumlarken, ''İsterse Mourinho gelsin, sorun Teknik Direktör sorunu değildir'' dedi.

Radyospor'un canlı yayınına katılan Çakıroğlu; ''Mustafa Reşit Akçay'ın görevi bırakması Trabzonspor'da işleri değiştirecekse tamam ama değiştirmeyecektir. Görünen köy kılavuz istemez. Trabzonspor'da düşüncelerin, yönetim yapısının değişmesi lazım. Aylardır söylüyorum. Trabzonspor'da yönetim değişmeli. Kesinlikle ve kesinlikle genel kurula gidilmeli'' diye konuştu.

Eğer Mustafa Akçay gönderilecekse geç kalındığını da kaydeden Çakıroğlu; ''Madem Mustafa Akçay bugün gönderiliyor, o halde bunu neden daha önce kabul etmediniz. Devre arasında yeni Teknik Direktör bulur ona da gerekli şansı tanımış olurdunuz. Hem futbolcu almasını, hem de ekibini getirmesini sağlardınız. Ama siz zaten transferi kimseye sormadan kendiniz yapıyorsunuz. O zaman İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor'da teknik direktörlük de yapar'' yorumunu yapar.

"BENİ BİLE KANDIRDILAR"

Kendisinin dahi santrafor alındığı söylenerek kandırıldığını belirten Çakıroğlu; ''Beni bile santrafor alıyoruz deyip kandırdılar. 5-6 tane orta saha oyuncusu olan kulübe gidip yeniden orta saha oyuncusu aldılar. Bir takım düşünün ki 20 tane yöneticisi var. Ben dahil bir araya gelip hiçbir konu görüşemiyoruz. Transferlerden bile haberimiz yok. Sözde 5 tane anonim şirket yönetiyoruz. Bir kez bile toplanıp konuşamadık. Sadece seyrediyoruz. Hatta seyretmemize bile izin yok. Bizler bir hata yaptık, bir yönetim kurduk ve bugünlere geldik. Yanlış yola saptık. Şimdi Trabzonspor her yere sokuldu. Trabzonspor delegelerinden lütfen rica ediyorum kulüplerine sahip çıksınlar.

Trabzonspor'un geleceği tehlike altındadır. Trabzonspor'un geleceği hoca ile değişmez. İşler yolunda gitmiyor. Şoförü olmayan otobüs gibi, frenleri patlamış yokuş aşağı gidiyoruz. Ne yapacağız?
Ben bunları İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yüzüne 4-5 kez söyledim. Avukat Fuat Göktaş'ın yanında birebir konuştuk ama netice alamayınca bunları basın yoluyla delegeye aktaracağımı söyledim. O da bana "Keyfin bilir" dedi. Benim yapabileceklerim bu kadar. Tek başıma mücadele ediyorum ve olan biteni delegeye anlatmaya çalışıyorum'' diye konuştu.

İSTERSE MOURINHO GELSİN !

Trabzonspor'un Teknik Direktörlüğü koltuğunun boş kalmayacağını söyleyen Çakıroğlu, ''Teknik Direktörlüğe tabii ki birisi gelecektir. İsterseniz Mourinho gelsin, isterseniz Fatih Terim, ya da cami hocasını getirin; sonuç değişmez. Trabzonspor'da düşünce yapısının değişmesi lazım. Ama şu an için bence Hami bile kalabilir. Şimdi gelen hoca ne yapacak? Bir tane bile kendi adamını alamamış. Takıma adapte olacak, futbolcuları tanıyacak, kendini tanıtacak. Buna zaman var mı? Trabzonspor'un iki hafta sonra Juventus maçı var. Nereye gidiyoruz bunu iyi görmek lazım. Para harcayıp yeni maceralara gireceğimize Hami Mandıralı'nın kalması daha doğru gözüküyor'' dedi.

Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalara değinmek istemeyen Çakıroğlu, ''Açıklamaları dinledim fakat bu konuda konuşmak istemiyorum. Zaten İbrahim Hacıosmanoğlu ile Aziz Yıldırım arasındaki diyalog çocuk kavgasına döndü. Bu konulara girmiyorum. Bizim muhatabımız ne Aziz Yıldırım, ne de Fenerbahçe. Tek muhatabımız var o da istifa etmesi gereken TFF'dir'' demekle yetindi.