Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, Ankara Hentbol İhtisas Kulübü ile karşı karşıya geldi. Trabzon Beşirli Tenis Kortları Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan maçtan, Büyükşehir Belediyespor 37-28 galip ayrıldı. 10’uncu maçını oynayan Büyükşehir Belediyespor, puanını 18'e çıkardı. Trabzon Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Birdal Öztürk, Ayhan Pala ve Fatih Bektaş hentbol takımını yalnız bırakmadı.  
 
TAKIMIMIZIN BAŞARILARI İLE GURURLANIYORUZ 
Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Adnan Gül, maçın ardından yöneticileri ve teknik heyeti telefonla arayarak tebrik etti. Sporcuları maç öncesi ve sonrası yalnız bırakmayarak manevi destek veren Başkan Gül, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımımızın başarıları ile hem gururlanıyor hem de mutlu oluyoruz. Liderle aramızda az bir puan farkı bulunuyor. Önümüzde Mersin İdman Yurdu Hentbol Takımı maçı var. Takımımızın bu maçtan da galibiyetle ayrılacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 
ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ 
Başkan Gül tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirterek, “Sporcularımız ve teknik heyetimiz Süper Lig’e çıkmak için üstün gayret gösteriyorlar. Sezon sonunda, bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyespor olarak, spor şehri Trabzon’u tüm branşlarda en iyi şekilde temsil etmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada tüm çalışmalarımızla yakından ilgilenen ve bizlere her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na gönülden teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.