Business Cup 2018 Türkiye Şampiyonu Anadolu Sigorta Oldu
 
Ülkemizin güçlü kuruluşlarından ve aynı zamanda Trabzonspor Kulübü sponsorlarından ANADOLU SİGORTA Türkiye Şirketler Futbol Ligi Business Cup’ta final heyecanı Anadolu Sigorta’nın galibiyetiyle tamamlandı. Anadolu Sigorta ve Arcanaz arasında oynanan final maçının galibi 3-1 ile Anadolu Sigorta oldu. Anadolu Sigorta Futbol Takımı, Ukrayna’da yapılacak Avrupa Halı Saha Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek.
 
 
 
Şirketlerin futboldaki zirvesi Business Cup’un bu yılki şampiyonu Anadolu Sigorta oldu. 170’i aşkın şirketin katılımıyla gerçekleşen Business Cup final maçında Arcanaz’ı 3-1 yenen Anadolu Sigorta, şampiyonluk kupasını kucakladı.
 
Business Cup Şirketler ligi 3 Mart’ta İstanbul Şampiyonası ile başladı. İstanbul etabında 40 takımın katılımıyla başlayan turnuva 10 hafta boyunca İstanbul, İzmir ve Ankara’da gerçekleşen karşılaşmalarla devam etti. Bölgelerinde şampiyon olan 6 takım 10-13 Mayıs tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Business Cup 2018 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda mücadele etti. Grup maçlarında Arcanaz ve Roketsan ile eşleşen Anadolu Sigorta, yaptığı maçlar sonrasında gruptan çıkarak yarı finale yükseldi.
 
Yarı finalde Vezin YMM ile eşleşen Anodolu Sigorta, normal süresi 3-3 biten bu maçı penaltılar ile kazanarak final oynamaya hak kazandı. Finalde ise rakibi Arcanaz’ı 3-1 yenen Anadolu Sigorta, Business Cup Türkiye şampiyonu oldu. Ligin ilk şampiyon sigorta şirketi olan Anadolu Sigorta, futbol takımıyla 12-18 Ağustos tarihlerinde Ukrayna’nın Kiev şehrinde yapılacak Avrupa Halı Saha Şampiyonlar Ligi’nde Milli Takım Formamız ile Ülkemizi temsil edecek.