Tarihinde ilk kez A Milli Takım'a 4 oyuncu gönderme başarısı gösteren Timsah'ta mücadeleye ilk ll'de başlayan 3 oyuncunun ortaya koyduğu performanslar parmak ısırttı.

Transferin gözdesi!

Serdar Aziz, kariyerindeki ilk A Milli maçında savunmada hatasızdı. Semih Kaya'yla ilk kez partner olan 24 yaşındaki oyuncu hiç uyum sıkıntısı yaşamadı, iyi futbolunu son bölümde attığı şık kafa golüyle süsleyen, kariyerindeki ilk gol sevincini yaşayan Serdar, ilerisi için de milli takımın vazgeçilmezi olabileceğinin sinyalini verdi. Genç stoperin ismi Fenerbahçe ve Trabzon'la ciddi şekilde anılmaya başladı.

O artık vazgeçilmez

İrfan Buz'un güvenip şans verdiği, Şenol Güneş'in parlattığı 19 yaşındaki Ozan Tufan ise Ay-Yıldızlı formanın artık vazgeçilmezleri arasına girdi. Her maçta aynı istikrarla oynayan, kısa sürede Fatih Terim'in gözdesi olan başarılı oyuncunun talipleri de Timsah'ın şimdiden kapısını çalmaya başladı, İstanbul kulüpleriyle ismi anılmaya başlayan genç Ozan, artık Türk futbolunun en önemli yıldızlarından biri olmaya aday.

Yok böyle geri dönüş !

Ve Volkan Şen... 

Trabzonspor'da yaşadığı düşüşün ardından, hakkından 'bitti' yorumları yapılan tecrübeli futbolcu, yuvasından adeta küllerinden doğdu. Kısa sürede Milli formayı tekrar sırtına geçiren Volkan, Kazakistan maçındaki arzulu futboluyla da beğeni kazandı.

Aslan payı Güneş'in

Bu oyuncuların yeniden parlamasında ve milli bursa hafriyat takıma yükselmesinde tabii ki aslan payı Timsah'ı tekrar ayağa kaldıran Şenol Güneş'e ait. Sosyal medyada, maçın ardından bu isimleri Ay-Yıldızlı formaya kazandıran Güneş için çok sayıda olumlu mesaj vardı. Deneyimli teknik adam hakkında, "Gecenin kazananı Şenol Güneş yorumları yapıldı. Serdar Aziz ilk milli maçında gol sevinci yaşadı, kalitesini çabuk ispatladı.