Belediye Başkanı Salim Salih Başkan Sarıalioğlu ile yeni sezon öncesi fikir alışverişinde bulunan Ofspor yönetimi, destek istedi.
 
Başkan Sarıalioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamada, "Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ofspor'umuzun şu anda bulunduğu durumu değerlendirerek, neler yapılması gerektiğini ve neler yapılabileceğimizi konuştuk. Of Belediyesi ve Oflular olarak sonuna kadar kulübümüzün yanında olduğumuzu, üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımızı bir kez daha açık bir şekilde dile getirdik. 2. Lig yolunda Ofspor'umuza başarılar diliyor, bugünden yarında Ofspor'umuzun yanındayız" dedi.
 
Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral ise yaptığı açıklamada, "Ofspor'umuz için başlattığımız 2021-2022 Sezonu VIP kombine bilet desteği çalışmamızda Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu kendisi ve 15 meclis üyesi ile fitili ateşledi. Sayın Başkanıma ve meclis üyelerine teşekkür ediyor, herkesi 1000₺ değerinde VIP biletlerinden almaya davet ediyoruz. Biz biliyoruz ki Ofspor Of'un en büyük markasıdır, gerisi onun arkasıdır" ifadelerine yer verdi.