BAŞKAN ÖKSÜZ ''ADALETE İNDİRİLEN DARBEYİ İZLEDİK ''
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  
Türkiye'nin en büyük, En Kapsamlı Eğitim Düzeyi En Yüksek Taraftarlar derneği olan İstanbul Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz ;2011'den bu yana oynanan tiyatronun son perdesinde Adalete indirilen darbeyi izledik!!! Aziz Yıldırım ve havarisinin nasıl aklandığını, şikenin bir anda nasıl kumpasa döndüğünü gördük!!!
 
Ekilip biçilen tarlalar, inşaat işçisi Dixon, Kahe, Vederson isimli ameleler, Erzurumlu şike fetvacısı Hocamız, "Gerekirse 5 yıl Avrupa'ya gitmeyelim." diyen bir Başbakan!!! "Trabzonspor'da şike yaptı", "Bırakın artık bu işi kupamızı öteki tarafta alırız" diyen bir vekil!!! Oy uğruna haksız çoğunluğu haklı azınlığa tercih eden iktidar ve muhalefet, ticaretinin bozulmasından korkan ihaleci iş adamlarımız ve daha da acısı bütün bunlara tepkisiz bir memleket TRABZON!!! Ülkesine sadakatini esirgemeyen bir TRABZON ve TRABZON'U ötekileştiren bir TÜRKİYE!!! Güya yeni TÜRKİYE!!! Halbuki bizim için 96'dan beri aynı TÜRKİYE!!! Değişen tek şey artık şikenin göz göre göre ve daha da tahrikkar şekilde yapılması ve buna devletimizin göz yumması!!! Ülkeyi yönetmek için koalisyon kuramayanlar şikecileri affetmek için zaman kaybetmeden bir araya gelerek yasalarla oynayabiliyor!!! Bu yaşananları camiamızda asla unutmayacak ve unutturmayacak birilerinin olduğunu size her zaman hatırlatacağız!!! İktidar, muhalefet, yargı, paralel kim varsa haklı olduğumuz bu davada tam karşılarında olacağımızı sizler de unutmayın!!! Buradan Cumhurbaşkanımıza da seslenmek istiyoruz; "Trabzon ne zaman güleceğini, ne zaman gürleyeceğini çok iyi bilir." diyerek seslendiğiniz TRABZON'a artık gülmek haram, gürlemek farzdır!!! Yine TRABZON'da "Sahada ben mi oynuyorum da bana kızıyorsunuz" diyerek sitem etmiştiniz, soruyoruz sayın Cumhurbaşkanım; Siz bu sürecin neresindesiniz? Bu oyunun hangi mevkisindesiniz? Sahada değil de masa başında mısınız?
Bir kaç sorumuz da Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na; "Siyasetin kullandığı bir Trabzonspor değil, Trabzonspor'un kullandığı bir siyaset olacak" söyleminizi hatırlatarak soruyoruz; Kim kimi kullandı ve kim kimden ne kar elde etti? "Bizim siyasete yakın oluşumuzu eleştirenler sürecin sonunda bizden özür dileyecek" dediniz ve gelinen noktada ne düşünüyorsunuz? Kim kimden özür dilemeli?
Cenab-ı Allah'ın size bu görevi verdiğine şükrederken siz bu görevi hakkıyla yerine getirebildiğinizi mi düşünüyorsunuz? İçiniz rahat, başınız dik gezebiliyor musunuz? Size söyleyecek sözümüz çok sayın Başkan fakat biz daha fazla yazmayalım, siz de bizi daha fazla utandırmayın!!! Türkiye'nin 10 koltuğundan biri olduğunu söylediğiniz Trabzonspor başkanlık koltuğunu dolduramadınız!!! Sportif, mali ve idari açıdan tutar hiç bir dalınız yok!!! Artık camiamızı daha fazla bölmeden bir iyilik yapın ve seçim kararı alıp sözü kongre üyelerine bırakın. Başarılı olduğunuzu düşünüyorsanız zaten bu camia o koltuğu size tekrar emanet edecektir...

Kuzeyyıldızı trabzonsporlular derneğe adına başkan ismailturgut öksüz