“Nice 100 yıllara İdmanocağı”
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İdmanocağı’nın 100. yılını kutlayarak, “Amatör bir kulübün 100. Yılını kutlaması gerçekten önemli. Güzide kulübümüz İdmanocağı’nın 100. yaşını kutluyor nice başarılı yıllar diliyorum” dedi.
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY ÖZER 100. YIL KAŞKOLU, FLAMASI VE ŞAPKASI HEDİYE ETTİ
Yenilenen Beylerbeyi Stadyumu’nun açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na İdmanocağı Başkan Yardımcısı Oktay Özer tarafından 100. yıla özel olarak hazırlatılan kaşkol, flama ve şapka takdim edildi. İdmanocağı’nın 100. yaşını kutladığını belirten Bakan Kasapoğlu, şunları söyledi:
“İdmanocağı hepimiz tarafından bilinen ve başarıları takdir edilen bir kulübümüz. Amatör bir kulübün 100. yaşına ulaşması ülke sporu için de çok önemli. İdmanocağı’nın bundan sonra da başarılarını mücadele ettiği her dalda sürdüreceğine inancım tamdır. Başarılar diliyorum.”
İdmanocağı Başkan Yardımcısı Oktay Özer, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na eşlik eden Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı Ali Düşmez ve Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Başkanı Sinan Vardar’a da İdmanocağı kaşkolü, şapkası ve flaması takdim etti.