Badminton İl Şampiyonu Of Ulusoy Lisesi 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Trabzon Genç Erkekler ve Bayanlar Badminton müsabakaları sonunda, Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi il birincisi oldu. Badminton İl Temsilcisi Kağan Seymen gözetiminde yapılan Şampiyonada  ,Erkeklerde 21 okul ve 105 öğrencinin katıldığı turnuvalar sonucunda Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi il birincisi olurken, Arsin Anadolu Lisesi il ikincisi ve Akçaabat Işıklar Çok Programlı Lisesi de il üçüncüsü oldu. 16 okul ve 90 öğrencinin yarıştığı bayanlarda ise, Genç Kızlar İl birincisi Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, il ikincisi Of Anadolu Lisesi ve il üçüncüsü de Arsin Lisesi oldu.
Badminton İl Birincisi olan Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sorumlu idareci Okul Müdür Yardımcısı Yüksel Gül ve branş öğretmeni Şener İnan, takım öğrencileri Beytullah Erata, Batuhan Berber, Gökay Yurtsever ve Emre Durmuş’u turnuva boyunca yalnız bırakmadılar.
Arsin Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakalar sonrasında, İl Birincisi takımlara ödüllerini Arsin Kaymakamı Fikret Dağ, il ikincisi takımlara ise, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen verdi. Törende Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri de dereceye giren takım ve oyunculara çeşitli hediye ve ödüller verdi.