Atiker Konyaspor Fenerbahçe'yi Kendi Sahasında 2-3 Yendi 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor 32. randevuda İstanbul Kadiköy'de karşı karşıya geldi. 

Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor, ligde yarın 32. kez karşı karşıya geldi.. Süper Lig’de ilk kez 1988-1989 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve Fenerbahçe ile toplam 32 maçta karşılaşan Konyaspor, sadece 4 kez galip gelebildi. Fenerbahçe, rakibini 27 kez yenerken, taraflar arasında yalnızca bir maç berabere sonuçlandı.

Sarı-lacivertli ekip, rakibine karşı ilk mağlubiyetini 2004-2005 sezonunda şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından aldı. Son hafta mücadelesinde rakibine deplasmanda 4-2 yenilen Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunda, bu sefer ilk haftada yine dış sahada 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 3-2’lik yenilgi aldı. Geçen sezon Konya’da yapılan maçı da ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Fenerbahçe’nin ligdeki toplam 91 golüne, kalesini hiçbir maçta rakibi karşısında gole kapatamayan Konyaspor 36 golle yanıt verebildi. Sezonun ilk yarısında Konya’da yapılan müsabakada Fenerbahçe 1-0 galip geldi.Bu akşamki son Karşılaşmada ise Atiker Konyaspor - Fenerbahçe Futbol takımını İstanbul Kadıköy'de sahadan silerek 2-3 Mağlup etmiş oldu. 

KADİKÖY'DE YÖNETİM ISLIKLANDI İSTİFAYA ÇAĞRILDI 

Şampiyonluğa haftalar önce havlu atan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor'a 3-2 yenildi.

Mücadelenin 17. dakikasında Konyaspor Bajic'in attığı golle 1-0 öne geçti... 21. dakikada Skrtel kendisinin hazırladığı pozisyonda topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. Bu golden 1 dakika sonra bir kez sahneye çıkan Boşnak golcü Bajic Konya'yı 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 26. dakikada Deni Milosevic'in 30 metreden gönderdiği füzede top direkten geri döndü.

33. dakikada Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı'yla çarpışan Fernandao, sol kolunun üzerine düştü ve acılar içinde yerde kaldı. Brezilyalı futbolcunun kolunun kırıldığı açıklandı. Fernandao'nun yerine oyuna Van Persie dahil oldu. İlk yarı 2-1 Konyaspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarı da gollerle başladı. 54. dakikada Ömer Ali Şahiner skoru 3-1'e getirdi. 72. dakikada Moussa Sow farkı  1'e indirdi. 82'de Volkan Şen boş kaleye atamadı, 1 dakika sonra Aatif direğe takıldı ardından Van der Wiel topu dışarı yolladı! 90+4'te de Van Persie girdiği pozisyondan yararlanamadı. Mücadele Konyaspor'un 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 44 puanda kalırken, Konyaspor 33 puana yükseldi.

Öte yandan Kadıköy'de futbolcular ıslıklandı, yönetim istifaya davet edildi.