ASKF Başkanı Cahit Erdem '' Amatör Spor'un Dostuyuz ''


Haber   www.trabzonhaber24.com  

 ASKF Trabzon mevcut başkanı ve aynı zamanda yeni dönemde de aday olan Cahit Erdem ve ekibi bugün Şalpazarı ve Beşikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem’e destek büyüyor 
Trabzon’un en önemli sivil toplum örgütleri arasında yer alan ve yıllardır disiplinli ve özverili çalışmaları ile spor camiasını bütünleştirmeyi başaran Trabzon ASKF’de Cahit Erdem yeniden kolları sıvadı.
Şehirde 'Spor adına ne varsa biz oradayız' sloganı ile çalışmalarına devam eden ASKF yönetim kurulu bugün Şalpazarı ve Beşikdüzü’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
ASKF Başkanı Cahit Erdem ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu. ''Geçmiş dönemlerde Spor Şurası’nı yeniden gündeme getireceklerini dilde getiren Erdem, “ekip olarak zamanınızı bilgi birikimimizi ve tecrübemizi bu işlere harcamaya gönüllüyüz. 
Daha güzel şeyler yapmak istiyoruz. Trabzon’da spor olgusunu yukarı taşıyıp yeniden Türkiye gündeminde yer almak istiyoruz.
Biz daha Trabzon’a neler kazandırabiliriz, günde kaç saatimizi bu işe verebiliriz, bilgi birikimiz tecrübemiz var mı, mesleğimiz buna uygun mu gibi konuları konuşmamız gerekir. 
Örneğin seçimden sonra ilk işimiz bu derken Yavuz selim konusunda neler yapabileceğimizi ifade ettim. Bu tarz konuların konuşulması gerekir. Trabzon’da yapacağımız işleri konuşmamız lazım. Ekibimiz de bu işlere çok zaman ayırabilecek kişilerden oluşturmaya özen gösterdik.
Spor kamuoyuna neler söylemek istersiniz?
''Biz ekip olarak zamanınızı bilgi birikimimizi ve tecrübemizi bu işlere harcamaya gönüllüyüz.
Daha güzel şeyler yapmak istiyoruz. Trabzon’da spor olgusunu yukarı taşıyıp yeniden Türkiye gündeminde yer almak istiyoruz. Herkesten kulüp olarak oylarına talibiz. Buradaki heyecanımız son safhada.. özellikle zamanı olan taşın altına elini sokan insanlardan oluşan bir ekibimiz var.
Yeniden başkanlığa aday olma sürecinizi neye bağlıyorsunuz?
Henüz yarım kalmış projelerimiz var.
Bu projeleri tamamlamak için aday olduk. Taban birlikleri ve spor bileşenlerinde huzur ve güven sağladık. Bütün kurumlarla diyaloglarımız çok iyi. Özellikle de tesis konusunda çok daha iyi konumlara taşıyabileceğimizi biliyorum. 
Çünkü geçtiğimiz dönemdeki projelerimizin devamı bu noktaya sarktı.
Üzerine de ekleyeceğimiz birçok proje de var.
Yarım kalmış projelerimizi de bu süreçte tamamlayacağız.''
ifadelerini kullandı.