Araklı Atak Spor'dan Şampiyon Sporculara Yemek 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Araklı Atak Spor Kulübü Yönetimi Şampiyon Sporcularına akşam yemeği verdi. Atak Spor Kulübü Başkanı Yücel Derya, Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Çoruk,Süleyman Aslan,Enver Demirtaş ve Bayram Gündoğdu'nunda hazır bulunduğu akşam yemeğinde Şampiyon Sporcularla bir araya gelindi.   

ATAK SPOR KULÜP BAŞKAN YARDIMCISI ÖZCAN ÇORUK 

Yemekte bir konuşma yapan Atak Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Özcan Çoruk ,Araklılı İşadamlarımızın Atak Spor Kulübüne sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Çoruk ,Gençlerimiz var gücü ile yokluk içinde mücadeleye devam ediyor ama Araklılı İşadamlarımız kulübümüzün kapısını çalıp sponsor olmuyor. Çoruk Unutulmasın ki Atak Spor Kulübünün misyonu Araklı ve Trabzon'a Şampiyonluklar kazandırmaktır ama ayrıca en büyük sorumluluğumuz Araklı'mızda Gençlerimizi sokak aralarından kötü alışkanlıklar kazanmalarını önlemek Topluma duyarlı birer birey olarak yetiştirmektir.  Zengin İşadamlarımızın Araklı'da halkımızın huzur içinde yaşamasına yardımcı olmaları gerekmektedir. Bizimle birlikte buyurun gelin gençlerimize sahip çıkın Gençlerimiz Atak Spor Kulübü ile Kötü Alışkanlıklardan ve Sokaklardan kurtulmaktadır. Çoruk Atak Spor Kulübü Sosyal Sorumluluk Projesidir Araklı Gençliğinin Zeki,Çevik,Ahlaklı,Eğitimli ,Duyarlı ,Sorumlu birer birey olarak yetişmesi için üzerine düşen görevi fazlası ile yapmaktadır. Çoruk Atak Spor Yönetimi olarak bizler tüm bunları yaparken Siz Büyüklerimizin de Sorumluluk alıp bizlere yardımcı olmanızı diliyoruz . 

AKDENİZ OYUNLARINDA ŞAMPİYONLUK İÇİN ANT İÇTİLER
Atak Spor Kulübü Sporcularının da Sorunlarını anlatıldığı yemek sonrası birlik beraberlik fotoğrafı çektirildi. Şampiyon Sporcular Akdeniz Sporlarında Başarı İçin Ant İçtiler.