Araklı Atak Spor Kiçk Boks Şampiyonasına Damga Vurdu 
Haber :Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

 Araklı Endüstri Meslek Lisesi Öğrencilerinden Mertcan Beşiroğlu  57 kiloda Türkiş Open Antalya'da düzenlenen Uluslar arası Açık Türkiye kick boks şampiyonasında Şampiyonluğa adını yazdırdı. 
Araklı Değirmencik Mahallesinden olan 17 yaşındaki Mertcan Beşiroğlu daha öncede Türkiye ve Balkan Şampiyonalarında derece yapmıştı . Beşiroğlu Araklı Endüstri Meslek Lisesinde halen okumaya devam ediyor.  Araklı Atak Spor Okulu ve Araklı Halk Eğitim Merkezi Hacalarından Yücel Derya Tarafından Yetiştirilen Mertcan Beşiroğlu gelecek vadediyor.  

YÜCEL DERYA BAŞARI SPONSORLA GELİR 
Araklı Atak Spor Kulübü Sahibi ve Hocası Yücel Derya Öğrencim Mertcan Beşiroğlu çok çalışkan sürekli yenilikleri takip eden verilenleri harfiyen yerine getiren Başarılı bir sporcum . Derya Araklı'da Mertcan gibi çok değerler var imkanlar çok dar Sponsor gerekli İş Adamlarımızın Çocuklarımıza Sponsor olması gerekmekte ama olumsuz tüm şartlara rağmen yinede sporcularım çok başarılı kendilerini tebrik ediyorum . Atak Spor Kulübü Hocası Yücel Derya Araklı'da sokakta gezen Çocuk kalmadı hepsini sporcu yaptım ve çoğuda Başarılı oldu imkan verilsin Kahve köşelerinden çocukları gençleri toplar Ülke Sporuna kazandırırım dedi.