AMİGO BAŞKAN

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor ile Lazio takımları arasında Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan ve 3-3 berabere biten UEFA kapası grup maçını Akçaabat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi öğrencileri birlikte türbinde seyretti.

Öğrencilerle birlikte maç boyu takıma destek olan Gümrükçüoğlu son dakikalarda peş peşe yenen iki golle morali bozulsa da Lazio gibi güçlü bir rakip karşısında alınan beraberlikten memnun olduğunu belirtti.

Maçı gençlerle birlikte seyretmekten ayrı bir keyif aldığını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, "Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi öğrencilerimizle birlikte tribünde maçı seyretmek bizlere ayrı keyif verdi. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi sporun içinde görmek bizim için çok önemli. Gençlerin enerjisi, heyecanı ve tutkusu bizlere de yansıdı ve 90 dakika boyunca takımımıza birlikte destek olduk. Lazio gibi güçlü bir rakibi elimizden kaçırmış olsak da aldığımız bir puan guruptan çıkmamız adına bence çok önemli. Bu vesile ile takımımızı, teknik heyeti ve takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarımızı tebrik ediyorum." diye konuştu.