Akçaabat’ta “Şehrin Çocukları Yaz Futbol Okulunda”


Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nce düzenlenen “şehrin çocukları yaz futbol okulunda” programının açılışına katıldı.
 Şehrin Çocukları Yaz Futbol Okulunda
Yaylacık Mahallesi dolgu alanında bulunan Akçaabat Belediyesine ait futbol sahasında düzenlenen programa, Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Özeren, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Engin Uzun, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, daire amirleri, vatandaşlar ve çok sayıda mink sporcu katıldı.
Kültür, sanat ve sporun toplumların ortak değeri olduğunu ifade eden Başkan Ekim, sanatçı ve sporcuları daima el üstünde tutmanın, itibarlarını yükseltmenin, imkânlarını genişletmenin gayreti içinde olduklarını belirtti.
Başkan Ekim “Akçaabat Kültür Sanat ve Turizm şehri olduğu kadar da aynı zamanda spor şehridir. Sanat ve spor boyutu güçlü olmayan bir medeniyet güçsüz kalır. Spor hayata tutunmanın bir dalıdır. Bakın bugün burada çok güzel bir organizasyonun açılışını gerçekleştiriyoruz. Akçaabat’ta bu tür aktivitelerin yapılıyor olabilmesi bizim için gurur verici. Biz bu tür faaliyetleri imkânlarımız ölçüsünde destekliyoruz. Çocuklar, yaz tatilinizi en verimli şekilde değerlendirin. Bol bol kitap okuyun, spor yapın. Bakın zaman çok hızlı geçiyor. Zamanınızın kıymetini bilin. Evlerinizde bilgisayarın başında, tabletlerin başında zamanınızı geçirmeyin. Kendinizi iyi yetiştirin. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlere güveniyoruz.” Dedi.
Duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel “ Akçaabat gerçekten bir spor şehri. Bugün burada bunu görüyoruz. Akçaabat’ta spor gerçekten belli bir seviyeye gelmiş. Bu tür organizasyonlar çocukların ve gençlerin yaz tatilini iyi bir şekilde değerlendirebilmeleri için güzel bir fırsat. Çocuklar bu fırsatı iyi değerlendirin. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Bu düşüncelerle böylesine büyük bir organizasyonu destekleyen Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim’e, kuruluşlundan bu yana güzel işlere imza atan Akçaabat Belediyesi Spor işleri Müdürü Ahmet Murat Baş’a, ve Spor İşleri Müdürlüğü çalışanlarına, spora destek veren herkese ve bu kurslara katılan çocuklara, gençlere teşekkür ediyorum” dedi.