ADNAN AYBABA NEYİN PEŞİNDE ?

Bir Televizyon programında Zokora' ya hakaret ettiği için mahkemelik olan Adnan Aybaba davayı kaybetti. Mahkeme kararına göre 3880 TL para cezasına çarptırılan Aybaba, Tv Em'de yayınlanan Serbest Vuruş adlı programda borcunu nasıl ödemesi gerektiğini anlattı.

Ödemesi gereken 3880 TL'yi, 1 TL şeklinde bozuk paraya çevirip büyük bir küpün içine doldurarak yayına getiren Aybaba herkesi şoke etti.

İçinden bozuk paraları çıkararak, "Bunları Zokora kardeşim al Reina'da mı harcarsın Sortie'de mi? Sana helal olsun. Dikkat et fazla sürat yapma seni öpüyorum sevgilerle" dedi.

Ekranlara çıkarak bilinen en eski hikayeyi sanki kendisi bulmuş gibi insanlara yansıtan Aybaba, böylelikle şov yapmaya devam ediyor.

BU ŞOVU BAKIN KİMİN TELEVİZYONUNDA YAPTI

Ancak işin garip tarafı Adnan Aybaba'nın bu sözlerini Tv Em'de yani Trabzonspor'un Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu kanalda söylemesi oldu. Trabzonspor'un Onursal Başkanı unvanı bulunan ve bordo-mavili kulübe en azından bu unvandan dolayı sahip çıkması gerektiği ifade edilen Mehmet Ali Yılmaz'ın kendi televizyonunda Trabzonspor düşmanlığı yapan kişilere yer vermesi de ayrıca bir dikkat çekici bulunuyor.

AYBABA'NIN CAHİLLİĞİ

Ancak Adnan Aybaba, cahilliğini programda tüm Türkiye'ye ilan etmiş oldu. Mahkemeler tarafından 2 yıldan az verilen hapis cezaları para cezasına çevrilirken bu ceza, şikayetçi olan kişiye değil devlete ödeniyor. Yani hapis yatılacak süre miktarında mahkemenin günlük belirlediği ücret karşılığı bu gün sayısı ile çarpılarak devlete ödeniyor. Aybaba, konuyla ilgili bilgisizliğinden dolayı ekranlara çıkarak kendisine kesilen cezayı Zokora'ya ödeyeceğini ileri sürerek şov yaptı. Ve nihayetinde konuyla ilgili haberi olmayan bir çok internet sitesi de bu durumu sanki paranın Zokora'ya ödenecekmiş gibi haber yaptı. Normal şartlarda Aybaba'ya verilen para cezası ertelenirdi, ancak kendisi daha önce de bu şekilde bir ceza aldığından dolayı cezası ertelenmedi.