Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesi Fatih Mahallesi'nde, eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte seçim irtibat bürosu açılışı gerçekleştirdi. 

Açılışta yaptığı konuşmada, memleketi Trabzon'a hizmet etmeye talip olduğunu belirten Zorluoğlu, "Trabzon'u daha da geliştirmeye, daha müreffeh bir şehir haline getirmeye, bir marka şehir ve prestijli bir şehre dönüştürmeye talibiz" dedi. 

Ortahisar'da çalışırken kendisini daha güçlü hissettiğini ifade eden Zorluoğlu, "Birlikte çalıştığımız Ortahisar Belediye Başkan adayımız ve başkanımız Ahmet Metin Genç ile omuz omuza, bir ve beraberiz. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını alacak, sizlerin büyük desteğiyle de 31 Mart'ta çok yüksek oy oranı ile seçimi kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttfakı'nın, 31 Mart seçimlerini Türkiye'de rekor oyla kapatacağına inandığını sözlerine ekleyen AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkan adayı Avukat Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, eski Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve beraberindeki Cumhur İttifakı mensuplarıyla gerçekleştirdiği açılışın ardından mahalleden ayrıldı.