YOMRA HALKI BAŞKAN SAĞIROĞLU İLE PKK'YA HAYIR DEDİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Yomra'da bu gün Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nun Öncülüğünde Yomra Halkı PKK ve Terörün her çeşidini protesto ettiler. Yomra Şehir merkezinde Halkın Yoğun katılımı ve Araçların Konvoy halinde kornalarını çalarak Konfetiler eşliğinde PKK Terör Örgütünü Protesto ederken Şehitleri için Dualar ettiler . 


Düzenlenen yürüyüşe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun yanı sıra, İlçe Kaymakamı Hasan Balcı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şubesi, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yomra Shell Petrol yanından başlayan yürüyüş belediye binası önüne kadar sloganlarla devam etti. Atatürk büstüne koyulan çelenkin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşının ardından vatandaşlara bir konuşma yapan Belediye Başkanımız İbrahim Sağıroğlu, “Yaşanan olaylara şahidiz. Geçenlerde yanlış anlaşılmadan dolayı Trabzon terminalinde arbede çıktı. Bizim ilçemizde de kürt kardeşlerimiz var. Doğu kökenli vatandaşlarımız bizim kardeşimizdir. Lütfen provakasyonlara gelmeyelim. Tek millet, tek bayrak, tek vatan uğruna hep birlikte, birbirine sımsıkı sarılalım. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Acımız büyük. Yomra’dan bugün terörü bir kez daha lanetledik. Bunu lanetlerken onun siyasi uzantısı olan HDP’yi lanetliyoruz. Bizim topraklarımızın her karışı şehit kanıyla sulanmıştır. Bundan sonraki süreçte de tek bir vatandaşımız kalana kadar şehit olmaya hazırız. Şehitler ölmez vatan bölünmez” dedi. Kaymakam Balcı ise, “Acımız büyük. Her gün maalesef şehitler veriyoruz. Onların misli mislini PKK’lılar ve HDP’liler veriyor. Aydınlığın sökeceği vakit, karanlığın en yoğun olduğu dönemdir. Bizimde en çok acı çektiğimiz dönem onların bitme dönemi olacaktır. Sıkıntıların kardeşlik ve sevgi içerisinde çözüleceğine inancım tam” dedi.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Ülkemizin sanki her köşesinde hainler pusuya yatmış nöbetçi gibi Ülkemizin yükselmesini gördükçe bir taraftan karıştırıp ülkemizde huzuru bozmak için mücadele veriyorlar Ermeni diaspora'sı ve Diş güçler Ülkemizin kalkınmasını hazmedemiyorlar dedi.