''Yıkım Ekibine Cevabı Milletimiz Verecek''
AK Parti Milletvekili Adayı Vehbi Koç, ülkenin geleceği için istikrarın ve halk gücünün önemini anlattı. Koç, AK Parti’nin yaptığı hizmetleri yıkmaktan başka hiçbir projesi olmayan bir yıkım ekibiile karşı karşıya olduklarını da vurguladı

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, önce Okopark'ı, ardından şehrimizin cennet yörelerinden Uzungöl’ü Of Pınaraltı Mahallesi, Karaca Bölgesi ve Uğurlu Mahallesi’ni ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü. Bu bölgelerde vatandaşlar ile sohbetler eden ve onların sıkıntılarını dinleyen Koç, Türkiye'nin geleceği için istikrarın önemini anlattı. 
Bir devletin güçlü olabilmesi için halkın önemine vurgu yapan Milletvekili Adayı Vehbi Koç, şu ifadeleri kullandı: "Millet arkanızdaysa dünyaya da meydan okursunuz, kimseye de boyun eğmezsiniz. O nedenle millet meclise sahip çıkmalı. Dış güçler senin gücünü ölçerken öncelikli arkandaki halk gücüne bakar. Şimdi düşünün neden bu yıkım ittifakını kurdular. Bugüne kadar hiçbir şekilde bir araya gelmeyen partiler şimdi nasıl bir araya geldiler. Bu yıkım ekibi projesi nasıl ortaya çıktı? Hepsi bir anda Selahattin Demirtaş hayranı oldu. Demirtaş’ın dışarı çıkartılması için adeta seferberlik başlattılar. Neden? Çünkü Demirtaş bir şekilde barajı aşsın, AK Parti'nin milletvekili sayısı kritik bir yerde olsun, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan seçilse bile meclisten hiçbir destek almasın, yine kavga kıyamet ile giden bir Türkiye olsun! İşte bütün dertleri bu. Bu milletin yapması gereken tek şey Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan seçmek, AK Parti'yi de meclise güçlü bir şekilde göndermek olmalı. Bu muhalif partileri yönetenler ya akıllarını sattılar ya da kiraya verdiler. Bunların hepsinin bir araya gelmesi tesadüf değil. Bunlar yıkım ekibi, bunlar ihanet şebekesi, bunlar bir proje. Emin olun ileride de göreceksiniz bu birleşmenin kimler tarafından oluşturulduğunu. Kimler satılmış, kimler oyuna gelmiş, kimler tehdit edilmiş bu işler ortaya çıkar. Birileri sizi tehdit ediyor diye bu ülkeye kazık atamazsınız, 3 kuruşluk menfaat için bu ülkenin geleceğini tehlike altına atamazsınız. Ama unutmasınlar ne bu ülkeyi yönetenler ne de bu ülkede yaşayan halk uyumuyor, bu ülke sahipsiz değil. Sadece bizim yaptığımızı yıkacaklarını söyleyen ama başkahiçbir projesi olmayan bir yıkım ekibi le karşı karşıyayız. Hepsinin bir hesabı var ama unutmasınlar, milletimizin ve en önemlisi Allah'ın da bir hesabı var. Bu yıkım ekibine en güzel cevabı yine milletimiz verecek Allah’ın izniyle.”