YAVUZ AYDIN ;TRABZON'DAKİ SEÇİMİN GALİBİ MHP'DİR 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon MHP Milletvekili Adayı Yavuz Aydın 7 Haziran Seçimlerinin galibi MHP 'dir . MHP 7 Haziran'da yapılan Milletvekili seçimlerinde oyunu yüzde 44 Artırmıştır . Yavuz Aydın oyumuzu artırmamıza Rağmen bunu sayısal olarak Milletvekili sayımızı artıramadığımız için bir şey ifade etmiyor görülmesin . 

Yavuz Aydın Trabzon Halkının gönlüne girdik biz artık onların baş ucundayız seviyorlar bizi bizde onları seviyoruz .Ak Parti Trabzon'da Siyasi parti etiğine aykırı Her yere astıkları gibi Trabzon il Binasına dahi Cumhurbaşkanının ve Davutoğlu'nun Fotoğraflarının yan yana asıldığını görüyoruz bu etik değil Cumhurbaşkanı hani tarafsızdı herkesin Cumhurbaşkanı idi ,Biz istiyoruz ki Cumhurbaşkanı herkesin Cumhurbaşkanı olsun benimde Cumhurbaşkanım olsun ama bunu yapmıyorlar .

Seçim Beyannamemizdeki bir d,iğer maddemiz Yolsuzlukların Üzerine gideceğimizi söylemiştik ve halkımız onun için bize yetki vermişti ama Ak Parti bize siz Yolsuzluğu bırakın araştırmayın unutun demiştir . Bizim yolsuzlukla ilgili kararlılığımız Cumhurbaşkanını çok rahatsız etmiştir onun için 276 Milletvekili istemesinin ana nedeni Kendi ve Yolsuzlukların örtülmesi içindir .Aydın MHP Tüm Kadroları ile Yolsuzlukları unutturmayacaktır tüm önlemlerini alacaktır dedi. 

Aydın B,izim Milletvekilimiz TBMM Başkan Vekili Koray Aydın kendisi suçlanınca İstifa edip Yüce divanda yargılanması için gerekli düzenlemeyi yapmış yargılanmış ve temiz olduğu yargının olduğu gibi halkın gözünde de aklanmıştır neden 17-24 Aralık Yolsuzluklarını yapanlar yargının yolunu kapıyorlar madem suçsuzlar yargılansınlar aklansınlar .

ÇÖZÜM SÜRECİNİN YANLIŞ OLDUĞUNU ZAMANINDA SÖYLEMİŞTİK 

PKK ile pazarlık olmayacağını Terör Örgütünün Ülkeyi kan gölüne çevirmesi ile anlaşıldığını ama biz bunlara karşı olduğumuzda neredeyse biz hain olacaktık . Aydın zaman geldi vatandaşlar bu ülkeyi MHP nin ne kadar çok sevdiğini ve doğru tespit yaptığımızı gördü. 

Davutoğlu Trabzon Mitingi sırasında Sayın Süleyman Soylu PKK ile masaya Oturanların başını ezeceğiz diyerek kime gönderme yaptı Kendi Başbakanı ve Cumhurbaşkanı PKK ile Masaya oturdu , Efkan Ala ve diğerlerinin resmini göstererek işte masaya PKK ile oturanlar Sayın Süleyman Soylu bunların kafasını ezsin kessin bizde yanındayız dedi.

DOĞUDA İŞLER TESRİNE DÖNDÜ 
 PKK 'lılar ülkede yol keser Polisi Kontrol eder hale geldi. PKK Polisi Artık göz altına alır oldu . Güneydoğu'da devlet yok PKK var dedi. 

BÜTÜN VAATLERİ AYNI 
Sürmene'de Gemi Tersanesi yapıyoruz Beşbin kişi işe alacağız dediler kaç defa tüm halkımızın oyunu devşirdiler bu mu yani halkımızı kandırmaya devam ediyorlar. Şimdide Lojistik dediler oda Rizeye kaydı . Şimdide Trabzon'a Havalimanı ve Yatırım Adası yapacağız diyorlar . Şimdide yatırım adası yalanı ile vatandaşımızı kandırmaya devam ediyorlar daha TBMM Karar çıkmamış vatandaşın aklı ile alay etmeye devam ediyorlar .

AKYAZI STADI 
Akyazı stadının Beş Seçimdir bitirilmiyor şimdide ikinci yarıya yetişecek diyorlar bırakın ikinci yarıya yetişmeye daha peyzaj ve diğer işleri yıllar alacak Trabzonspor sevdalıları kandırılıyor dedi. 

İKTİDAR PARTİSİ VAATTE BULUNMAZ YAPAR 
13 yıldır İktidardaydınız neden yapmadınız da şimdi çıkmış halka sizin için şunu bunu yapacağız diyorsunuz sizde yetki varken neden  yapmadınız . Biz Asgari ücreti 1400 Yapacağız dedik onlar da çıktı şimdi 1300 yapacağız diyorlar ,biz MHP Olarak Emekliye Yılda 2.400 Lira vereceğiz deik olmaz hayal dedi,ler şimdi onlarda 140 Vereceğiz diyorlar ne değişti de onlarda verebiliyor Emekliye bu farkı .

HALKA YARDIM YAPIYORUZ DİYEREK RENCİDE EDİYORLAR 
Biz vatandaşı rencide etmeyeceğiz Hilal Kart vereceğiz içine otomatik para Yüklenecek o istediği bakkalından Kömürcüsü'nden, Beyaz eşya satandan İstediğini alacak dedi.