YAVUZ AYDIN BÜYÜKLİMAN BÖLGESİNİN ADAYI BEN OLACAĞIM 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

MHP Trabzon Millet Vekili Aday Adayı Olan Yavuz Aydın Büyükliman Yöresinin Adayı olacağını Mecliste Kendilerini temsil edeceğini Kapısının ise sonuna dek açık olacağını ifade etti.MHP Millet Vekili Aday Adayı Yavuz Aydın Kendisinin para için Pul İçin Şan İçin Şöhret için Aday olmadığını yıllardır Büyükliman Bölgesinin bir adayının olmadığını işte o fırsat halkım için halkın yanında hakkın yanında Bir Millet Vekili Nasıl olunur onu halkımıza ve Ülkeme Hizmet ederek göstermiş olacağım .

YAVUZ AYDIN'IN ÖZ GEÇMİŞİ 

Yavuz Aydın, 1972 yılında Trabzon Vakfıkebir’de doğdu. İlkokulu Beşikdüzü Merkez İlkokulu’nda, ortaokulu Vakfıkebir İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyan Aydın; liseyi  Beşikdüzü Atatürk Lisesi’nden mezun oldu. “Hayatboyu öğrenme”nin önemine inanan Yavuz Aydın, halen Yerel Yönetimler alanında üniversite eğitimine devam etmektedir.
Genç yaşta kardeşleri ve ailesiyle birlikte ticaret hayatına ve iş dünyasına adım atan Yavuz Aydın, 1994 yılında Sismedikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ni kurdu. Adını Sis dağından alan Sis Medikal şirketi, kısa sürede büyük başarı elde ederek Tüp Bebek alanında Türkiye’de sektör lideri oldu.
Şarlı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Işıklar Sağlık Hizmetleri A.Ş., Hera Termal Turizm İnşaat A.Ş, Heramis Termal Turizm İnşaat A.Ş.’de kurucu, ortak ve yönetici olarak görev üstlenen Yavuz Aydın sağlık, turizm, inşaat vb. alanlarda bir çok yatırım ve hizmetlere imza attı.
Aydın ailesinin sahibi olduğu Kavaklıdere Umut Hastanesi, Hera Termal ve Heramis Termal Tatil Köyleri, Gölbaşı Bizim Çatı Otel ve Restaurant İşletmesi gibi birçok kuruluşu bünyesinde barındıran şirketlerde yaklaşık 500 kişi istihdam edilmektedir.
Merkezi İstanbul’da bulunan Trabzon İşadamları ve Bürokratları Derneği (TİAB) yönetim kurulu üyeliği, Ankara Beşikdüzü Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEŞİK-DER) başkanlığı, Sağlık İşverenleri Sendikası (SEİS) yöneticiliği, Beşikdüzüspor yöneticiliği görevlerinde bulunan Yavuz Aydın, birçok sivil toplum kuruluşunun aktif üyesi olup, her Trabzonlu gibi büyük değer verdiği Trabzonspor’un kongre delegesidir.
Doğup büyüdüğü Trabzon’dan hiç kopmayan Yavuz Aydın, hemşerilerinin iyi ve kötü gününde her zaman yanında olmaya özen gösterdi. Yılın belli zamanlarında mutlaka memleketi olan Trabzon’da geçiren Aydın, Trabzon dışında olduğu zamanlarda da Trabzon’un değerlerini yaşamaya ve yaşatmaya büyük önem vermektedir.
Ülke sorunlarıyla yakından ilgilenen, milliyetçi ve ülkücü kimliğiyle tanınan Yavuz Aydın, gençlik yıllarında Beşikdüzü Ülkü Ocakları’nın müdavimleri arasında yer aldı, faaliyetlerine katıldı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin girdiği bütün seçimlerinde aktif çalışmalar yürüttü.
İş hayatında edindiği bilgi, görgü, deneyim ve başarıyı, siyasete taşımak suretiyle doğup büyüdüğü memleketi Trabzon’a ve ülkesine hizmet etmeyi şiar edinen Yavuz Aydın, gençlik yıllarından itibaren gönül verdiği Milliyetçi Hareket Partisi’nden Trabzon Milletvekili Aday Adayı oldu.
Yavuz Aydın evli ve 3 çocuk babasıdır.