Aydın Mahalle Başkanları ve teşkilatlar ile geçmişten beri Ak Parti’nin bayrağını elinden düşürmeyen gönüldaşlarına yapacağı hizmetleri tek tek anlatıyor.
Ak Parti Ortahisar İlçe Başkan Adayı Yasin Aydın Bizimkisi hizmet yarışı bayrağı teslim alan koşmaya devam eder, bayrağı veren orada kalır. AK Parti'deki bayrak yarışı farklıdır. Bayrağı alan daha hızlı koşar, bayrağı veren de daha hızlı koşar, farkımız budur. Bayrağı, 'illa ben taşıyacağım' diye yarışmak değildir bayrak yarışı, bayrağı taşıyanı desteklemek, onun için dua etmek, başarılı olması için çabalamak, nefesinin yetmediği yerde nefes vermektir ve sıra sana geldiğinde o bayrağı en ileri taşımak için kendini zinde ve kuvvetli tutmaktır. Biz bunu böyle gördük, bayrak yarışından da bunu anladık. Bayrak yarışı içimizde değil, diğer koşanlara karşı yapılır."
Aydın,Bayrağı tutan elin kuvvetinin, sadece elin sahibi olmadığını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:Bizler emanetçiyiz, geçmişte nasıl olduysa bugünde yarında öyle olacak. Trabzon’un gözü kulağı olacağız . Didişmeyeceğiz hizmet edeceğiz halkımıza hizmetkar olacağız. Dertleri ile dertleneceğiz Ak Parti'nin hizmet Bayrağını layık olduğu yere dikeceğiz .