VOLKAN KONAK BU YAPILAN SADECE KARALAMA KAMPANYASIDIR 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Karadeniz'in bağrından Kopan Hırçın mı hırçın delikanlısı Volkan Konak'ın hakkında asılsız mesnetsiz söylemeden söylenmiş gibi sosyal Paylaşım sitelerinde haksızca şuursuzca yazılıp çizilenler için bakın nasıl açıklaması var hemde haklı olarak ,Volkan Konak cepheyi geniş tutmak için bizi de kavganın içine çekmek için mücadele veriyorlar ben Diyarbakır'da askerlik yaparken onlar ne yapıyordu ben vatanseverim Ülkem için elimi değil gövdemi taşın altına sokarım kaldı ki Ben Karadenizliyim Bu ülkenin Çimentosu bizleriz ülkemin bir kılına zarar gelse gözlerime uyku girmez diye söylenen Ünlü Sanatçı bakın nasıl açıklama yaptı kendi kaleminden virgülüne dokunmadan ;

           Sevgili dostlar;
           Destanımızda uygar olan, en önemlisi insan olan sizler varsınız. Güzel ülkemiz ve dünyamız sizlerle daha yaşanılası ve daha güzel.
           Son günlerde sahibinin sesi olan, ağzı köpürmüş ve karanlık beyinler, salyalarını ve de yalanlarını akıtarak, berrak akan suyumuzu bulandırmaya çalışmaktadırlar.
           Hepinizin bildiği gibi 3 yıl önce Karadeniz gezisine çıkmak isteyen, adı geçen partinin milletvekillerine Sinop ilimizde linç girişimi olmuş ve bu dalga dalga Karadeniz illerimize yayılmış, özellikle de benim şehrimde büyük tepkilere neden olmuş ve linç eylemleri için hazırlıklar yapılmıştı. Bizlerden de yöre de saygınlığı olan büyüklerimiz ve devlet yetkililerimiz insanları sükunete davet etmek için sanatçının toplumdaki kredisini kullanmamı rica ederek yardım istediler. Zira sanat ve sanatçı her zaman kardeşlik ve barıştan yana olmuştur ve olmak zorundadır.
           Bizde herkesi kucaklayan bir dille, insanların seyahat özgürlüğünün olduğunu, herkes her ile gidebilmeli, ( aksini düşünmek ülkenin bölünmüşlüğünü kabul etmek olurdu ) tarihi ve turistik yerleri gezebilmeli, hatta geldiklerinde,doğduğum kasaba da onları uygar ve medeni bir şekilde karşılayabileceğimi söyledim. Zira orta çağ zihniyeti olan linç kültürüyle, çok inandığım ve gururla yakamda taşıdığım topraklarımın yan yana konulmasına ve tarihe böyle geçmesine dayanamam.
            Yıllar önce kardeş olan insanların kavgasını engellemek için söylediğim bu sözlerin, bugün katliamların ve hain pusuların kurulduğu bir dönemde söylemişim gibi kurgulanıp yayınlanmasının sebebi sizce ne?
            Merak etmeyin bizlerin sert rüzgarlar ağacı olduğunu söylemiştik. Bizim ne dalımız ne başımız eğilmez. Bu orta çağ zihniyetli insanlar ülkemizi düşürdükleri durumdan panik olup, cepheyi genişletip, suçu paylaştırmak telaşındalar.
            Biz teröristi efsane yapmayı bunlardan görmedik mi? Hırsızlık ve ülkeyi talan etmenin normal bir şey olduğunu, birçok insanı sahte delillerle ve iftiralarla hapse atmayı, çocukları öksüz bırakıp ağlatmayı bunlardan görmedik mi? Yüzlerce korumalarla gezip, cesaretten bahsetme zavallılığını tebessüm ederek seyretmedik mi? Kendi çocuklarını vatan hizmetinden kaçırıp, şehit olan garibanların cenazelerinde boy gösterip, nutuk atmayı bunlardan görmedik mi? ( Ben, para ve torpil olmadan, 1994 -1995 yıllarında, imkanım ve referanslarımın olmasına rağmen, Urfa ve Diyarbakır illerimizde, Anadolu insanının ve toprak insanının kardeşliğine hizmet ederek,vatani görevimi tamamlamış birisiyim.)
             Şimdi bu sahibinin sesi olan sanal alemcilere bir çağrım var; Madem bu iftira ve karalama kampanyasında bu kadar hünerlisiniz , birazcık yüreğiniz varsa adresim belli, çıkın o korkak karanlığınızdan, gelip benim yüzüme söyleyin söyleyebilirseniz. Yoksa bu asil insanların önünde sizi alçak ve korkak sanal alem katili olarak ilan edip, tarihi yüzünüze tükürteceğim.
             Sevgili uygar ve asil insanlar, benim için din ve ırksal söylemlerle insanları ayrıştıranlar ve de şiddeti, ölümü, terörü destekleyip kardeşliğimizi bozan insanlar iğrenç kişilerdir. Bırakın ahbaplık yapmayı yanımdan bile geçemezler.
             Kıymetlilerim, sizleri böyle bir konuyla meşgul ettiğim için üzgünüm ama ne yapayım benim omuzdaşım, benim yoldaşım,yalan ve sahte duygularla beslemediğim, en zor anımda omzunuza başımı dayadığım,biricik sevgi ve insanlık yumağımsınız. Kısaca ağaç düşer, yakınına yaslanır.Bizim destanımızda sadece ‘’ büyük insanlık ‘’ olan sizler varsınız. Hepinizi Uğur Mumcu yurttaşlığı, Mustafa Kemal devrimciliği ve uygarlığıyla selamlıyor,en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.