SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN YENİ ARAÇLARI TÖRENLE HİZMETE SOKTUR

Açılış törenine Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı, Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene Belediye Başkanı Aydın Bayraktar ,Ak Parti İlçe Başkanı Aydın Bayraktar, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Azizoğlu, İsmail Hakkı Küçükali, Ali Aydın, Süleyman Yıldız, Refayettin Çebi, Yusuf Saka, İrfan Hacıoğlu,Orhan Tuncel, Vakfklar Trabzon Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan, İlçe Müftüsü Abdil Celil Çakar ve Sürmene Emniyet Müdürü ,Mahalle Muhtarları ve Sürmene Halkı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, “30 Mart seçimlerinden sonra belediyemizi devralarak çalışmalarımıza başladık. Beklentilerimi istediğimiz kadar gelişmedi. Biz bundan sonra ne yapabiliriz diye meclis üyesi arkadaşlarımızla mütala ettik. Makine parkımızın eksik olduğunu, çalışmalarda yeterli hizmet alamadığımızı gördük. Makine parkımızı yenilemeye karar verdik. İller bankasından bir Eskavatör, iki kamyon aldık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe olarak bir tane çöp aracı aldık. Köylerimiz de mahalle olunca, iller bankası aracılığı ile bir arazi aracı satın aldık. İş adamımız Suat Sürmen, bir makam aracı alarak bize hibe etti. Sürmene’nin iş adamları Sürmene’ye ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar. Sürmene’ye hizmet yapan herkese teşekkür ediyorum. Bu araçların parasal değeri 971 Bin TL’dir. Bunların 276 bin TL’lik kısmı hibe, geri kalan 694 bin TL’si bizim ödeneklerimizden kesilecek” dedi.

Başkan Üstün'den sonra Söz Alan Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı “Toplamı 971 Bin TL tutan iş makinelerinin yaklaşık üçte biri hibe olarak Belediyeye kazandırıldı. Bu iş makineleri yeterli değil. Ama belediyenin daha önceki iş makineleri de peyder pey yenilenerek ilçemize lazım olan güzel hizmetleri halkımıza inşallah sunacaklar. Belediyemiz, seçimden sonra kıt imkanlarla vatandaşımıza en güzel hizmeti sunmak için bir arayış içindedir. Kendilerine bu yolda başarı diliyorum. İnşallah halkımızın lazım olduğu güzel hizmetleri sunacaklardır. Araç parkının ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Sürmene Belediyesi’nin makine parkına kattığı bir makam arac, bir eskavatör, iki adet damperli kamyon, bir çöp aracı ve bir adet 4*4 arazi aracının açılış kurdeleri kesilerek ilçeye hizmet vermeye başladı.Sürmene Belediyesine bağlı Şöförlerle yeni alınan araçlar Sürmene İçinde tur atarak halka tanıtıldı.