ÜLKÜCÜLER ŞEHİDİNE ,BAYRAĞINA ,VATANINA SAYGI İÇİN YÜRÜDÜLER 
Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com 
Trabzon Ülkü Ocakları, Türkiye'de yaşanan terör olaylarına tepki olarak Vatana, Bayrağa ve Şehidine Saygı yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşe yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Kahramanmaraş Caddesi'nden başlayan yürüyüş Uzunsokak boyunca devam etti. Ellerindeki Türk Bayrakları ile Atatürk Alanı'na kadar Yürüyüp Meydan Atatürk Alanında terörü lanetleyen sloganlar attılar. MHP ,Ülkü Ocakları ,Kamu-sen - Türkav ve Sivil vatandaşların Katıldığı Yürüyüş sonrası Atatürk Anıtı'nın altında dev Türk bayrağı açan kalabalık, burada terörü lanetleyen konuşmalar yaptı. Daha sonra şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Konuşmaların ve tepkilerin ardından Kur'an Tilaveti okundu. Toplanan kalabalık daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. 

MHP İL BAŞKANI MUAMMER DEMELİ 
Ülkücülerin Tertiplediği Yürüyüşe MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli Katılarak Bir Konuşma Yaptı ; Demeli Ülkücü saygılı Terbiyeli ,vatansever,Bayrağına ,Milletine Askerine ,Polisine Bir yanlışı olmayan  Yapanlara karşıda duran Güzel İnsan demektir Bizler Kimseye Kimlik Sormayız Kürt Türk Ayrımı yapmayız biz Birlikte yaşayan Kardeş İnsanlarız sakın ola ki bir Kürt kardeşimizi sorgulamayın Terörist Muamelesi yapmayın onlar bizim kardeşimizdir Şerefli insanlardır sakın ola Beyefendiliğinizi bozmayın Pravakötörlerlerin oyununa gelmeyin sakin olan Devletin Polisi ve Askeri Güvenliği sağlamakatadır dedi. 


ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANI MİHRAB ALTINIŞIK 
Biz savaşta bile aman dileyen düşmanına kılıç kaldırmayan bir milletin torunlarıyız kan dökmeyi sevmeyiz ,faka söz konusu vatan ise Dünyanın Şah Damarını keseriz. Fatihin Torunları sağlam tokat atar bu millet gün geldiğinde ihanet içerisinde olanların ablak Suratlarına Tokat indirecektir . Mihrab Altınışık Şehitlerimize Allah'tan Rahmet dilerken Vatani Görevini yapmakta Olan Askerlerimize ve Polisimize Allah Kolaylık versin Yapmış oldukları görevde Başarılar dilerim Unutulmasın Askerimiz ve Polisimizin Emrindeyiz Önce Vatan dedi.

ŞALPAZARI BELEDİYE BAŞKANI REFİK KURKIZ

Ülkücü Gençlik bu ülkenin askeri onuru sevdalısıdır ,Beyefendiliği ve Adamlığı ile Örnektir Pravakatör eylemlere katılmaz onun bunun peşinden sürüklenmez sakın ola Kürt Kardeşlerimize her hangi bir yanlış söz dahai söylemeyin onlarla tarihten beri beraber cephede düşmana karşı savaşmışız ne için bu ülke için PKK ve Kürtleri ayırt edelim PKK Kürt değil Ermeni Uşağıdır Ülkemizin yıkılması için savaş veren dış destekli düşmanımızdır dedi. 

KAMU-SEN İL TEMSİLCİSİ COŞKUN DİLBER 

Bu vatan sahipsiz değildir görüldüğü gibi Ülkücü gençlik Her an düşmanın karşısında savaşa hazır bekliyor ama ülkemizde Provokatif eylemlerden ve yabancı mıhrakların yönettiği oynlardan kaçınacağız oyuna gelmeyeceğiz bizim düşmanımız Kürt kardeşlerimiz değil PKK ve Yandaşalrı vatana hainleridir dedi. 

YÜRÜYÜŞE 

Trabzon MHP Millet Vekili Adayları Yavuz Aydın ,Hüseyin Örs, Dr.Hasan Akyüz,Gülen Demir,Hasan Suiçmez, MHP il Başkanı Muammer Demeli ,Ülkü Ocakalrı Başkanı Mihrab Altınışık,Kamusen İl Temsilcisi Coşkun Dilber ,Türkav Başkanı Kenan Kuru, MHP Teşkilat Başkanı Oktay Kaplan,İlçe Başkanları ,Ülkü Ocakları İlçe Başkanları ve Çok sayıda sivil Toplum Örgütü ve Vatansever katıldı.