Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık Tebrik Etti 

Haber: Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com

  Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık 24 Haziran Seçimleri sonrası Milliyetçi Hareket Partisini tebrik etti.  Altınışık MHP ile birlikte MHP Milletvekili Adaylarını bakın nasıl tebrik etti. Altınışık'ın tebrik mesajı .

MİHRAB ALTINIŞIK 

Dün gerçekleştirilen seçimlere yüksek bir katılım gösteren halkımızı, oyları ile Cumhur İttifakını ve İttifak içerisinde partimizi destekleyen vatandaşlarımızı, her türlü ihanete, karalamaya ve algıya rağmen ülkenin bekası ve yarınları için kilit parti vazifesi üstlenen, partimiz MHP'yi tebrik ediyorum.

Yüce Milletimiz bizlere denge ve denetim görevini teslim etmiş, doğru olanların, Hakkı arayanların ve çıkarsızca mücadele eden cesurların partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi ise Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin önderliğinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz beyefendi ile birlikte kırk dokuz Türkiye Sevdalısı olarak Gazi Mecliste yerini almıştır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin ülke menfaatleri için ortaya koyduğu stratejik fikirler ve sonuçlar Milliyetçi Hareketin, Türk Devleti için bir partiden daha fazlası olduğunu tekrar göstermiştir.

Türk Milletinin yarınlarını kişisel çıkarlarımızın üzerinde tutmaya inanmış bir davanın temsilcileri olan bizlerin kaybetmesi mümkün değildir. Yüzdelik oy hesaplamalarına sığmayacak büyüklükte olan partimiz, en zor zamanlarda Türk Halkının güvendiği liman, Türk Devletinin sigortası, Türk Milletinin ise umut kaynağı olduğunu yedi düvele tekrar hissettirmiştir.

MHP bitti diyerek yaygara kopartanlar bozguna uğramıştır.
Her türlü ihanete ortak olanlar üzülmüş, MHP üzerinden Türk Milletini hedef alanların hayalleri yerle yeksan olmuştur...
Türkiye'nin önü açılmış, kazanan Türkiye olmuş, felaket tellallığı yapanlar ise Türk'ün vicdanına çarparak dağılmışlardır.

Unutulmamalıdır ki tarafımız Türkiye, safimız ise Türk Milletinden yanadır.

Bu duygu ve düşüncelerimle seçim sonuçlarının vatana, millete hayırlı olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor, partimize teveccüh gösterip oy veren vatandaşlarımıza, secim süresince gece gündüz demeden çalışmalara katılan ve destek veren Trabzon Ülkü Ocaklarının, İl, İlçe ve Üniversite teşkilatlarımıza, Üç Hilal sevdalısı gönüldaşlarımıza ve parti mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Allah vatan, millet, bayrak sevdalısı inanmış yüreklerin ve Türk Milletinin yardımcı olsun. Cenab-ı Hak bizleri, Ülkü dolu davamızdan ve ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinden ayırmasın.
Allah Üç Hilali yere düşürmeyenlerden, derdi Türkiye olanlardan razı olsun.
Ne mutlu Türküm Diyene..