ÇAKIROĞLU TÜRKİYE'Yİ KURTARACAĞIZ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili aday adayı İbrahim Çakır, partisinin Trabzon’da birinci çıkacağını söyleyerek, “Türkiye’yi, iyi yönetemeyen bu iktidarın elinden kurtaracağız” dedi. Çakır, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek 7 Haziran’da yapılacak seçim öncesi partilileriyle fikir alış verişinde bulunuyor. Şalpazarı’ndan Hayrat’a kadar tüm parti teşkilatlarını dolaşan Çakır, partisinin Türkiye geneli ve Trabzon’daki tablosuyla ilgili umutlu konuştu.
Trabzon’un eğitim ve kültür kenti olduğuna dikkat çeken Çakır, “Trabzon aynı zamanda bir ticaret kenti. Ticarette, sanayide, üniversitede ve kültür hayatında öne çıkmış ne kadar kurum, kuruluş, kişi varsa hepsini ziyaret etmeye çalışıyoruz. MHP açısından çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. MHP’yi Trabzon’da birinci parti yapacağız. 1999 seçimlerinde yaptık, şimdi de yapabiliriz. Ülkücüler ve Türk milleti Türkiye’nin gidişatından endişelidirler” dedi.
Birilerinin Türkiye’yi böleceğini söylediğini ifade eden Çakır, “Biz de Türkiye’yi böldürmeyeceğiz, diyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Önümüzde önemli bir seçim var.AKP iktidarını, hükümetten bir şekilde uzaklaştırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Aksi takdirde Türkiye çok karanlık bir noktaya doğru gidiyor. PKK ile işbirliği halinde, ABD ve batının bir takım güçleriyle işbirliği halinde Türkiye maalesef Sevr’e doğru götürülüyor. Türk milleti böyle bir iktidara layık değil” diye konuştu. Çakır, iktidar partisi tarafından televizyon, gazete ve sivil toplum örgütleri marifetiyle toplumun büyülendiğini iddia etti.