SELAHATTİN DEMİRTAŞ'A ŞOK KARDEŞİNİ TSK KANDİL'DE VURDU 
Haber :  www.trabzonhaber24.com Servisi 
PKK'ya yönelik TSK, 2. dalga hava operasyonuna PKK hedeflerini de dahil etti. Dün gece PKK ve IŞİD hedefleri vuruldu. Yapılan bu operasyonun ardından sosyal medyada şok bir iddia ortaya atıldı. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Kandil’de bulunan kardeşi Nurettin Demirtaş’ın yaralandığı iddia edildi.
Dün gece PKK ve IŞİD’e yönelik yapılan saldırıya dair şok bir iddia geldi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran iddiaya göre, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ın terörist kardeşi Nurettin Demirtaş, bombardıman sırasında ağır yaralandı.
Dün gece terör örgütü PKK kamplarının bombalanması sırasında, Kandil’de bulunduğu iddia edilen Nurettin Demirtaş’ın ağır yaralandığı iddia ediliyor. PKK’nın Lice kampından yapılan bir telsiz konuşmasına sızılması sonucu elde edildiği iddia edilen bilgiye göre, Kandil’de bulunan üst düzey teröristlerin bir çoğunun ağır yaralı olduğu bildiriliyor.
Bombardımandan kaçan teröristlerin mağaralara sığındıkları, yaralı teröristleri burada tedavi etmeye çalıştıkları da iddialar arasında.