TRABZONSPOR MEDİCAL PARK -PINAR KARŞIYAKA MAÇINDA REVİ VE GÜMRÜKÇÜOĞLU HEYECANI 

Haber : Muharrem Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

TBL 24. Haftasında takımımız Pınar Karşıyaka'ya az bir fakla mağlup oldu.Karşılaşmayı İzleyen Ak Parti İl başkanı Haydar Revi ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun heyecanı görülmeye değerdi.
Karşılaşmanın ilk periyodunda Pınar Karşıyaka, oyunda üstünlük kuramayan takımımız karşısında Palacios, Strawberry ve Dixon ile basketler üretti.

7. dakikada 15-5 üstünlük sağlayan konuk takım, ilk çeyreği de 11 sayı farkla 20-9 önde tamamladı. İkinci periyoda Velickovic'in art arda 2 üçlüğüyle başlayan Trabzonspor Medical Park takımımız, 13. dakikada Marshall'ın basketiyle farkı önce 1 sayıya indirdi, ardınan Hardy'in sayısıyla durumu 23-22 yaparak ilk defa öne geçti. 

Barış Ersek'le üst üste sayılar bulan Pınar Karşıyaka, Dixon'un da sayılarıyla ilk yarıyı 41-29 önde bitirdi. 

Takımımız ikinci devrenin başında pota altından Stipanovic ve Ivanov'un basketleriyle farkı (44-46) 2 sayıya kadar indirdi. Pınar Karşıyaka ise Palacios, Gabriel ve Diebler'in sayılarıyla periyodu 57-47 üstün geçti. Bordo mavililer 4'üncü periyotta rakibine 5,5 dakika içinde sadece 2 sayı atma şansı verdi. Marshall ve İvanov'un basketleriyle 36. dakika içinde durumu 58-59 yaparak farkı 1 sayıya indiren ev sahibi takım, maçın bitimine 7 saniye kala Hardy'in üçlüğüyle de 73-73'lük eşitliği sağladı. Son hücumunu 2 saniye kala Dixon ile sayıya çeviren Pınar Karşıyaka, 75-73'lük üstünlük sağladı. Son hücumda Hardy'in üçlüğü çemberden dönünce Pınar Karşıyaka, maçtan 75-73 galip ayrıldı.