Trabzon’un Beşikdüzü İlçesinde, CHP’de bir garip durum yaşanıyor... CHP İlçe Başkanı Tamer Aydın ile CHP Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Ramis Uzun arasındaki kriz istifaya kadar gitti.  

2012 yılında dönemin Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ile birlikte 9 kişinin yemek ve temizlik ihalesine fesat karıştırdıkları ve görevlerini kötüye kullandıkları iddiasıyla haklarında dava açıldığına dikkat çeken Aydın, Uzun’un adaylıktan çekilmesini istediği iddia edildi.  

Ancak Uzun’un adaylıktan çekilmemesi sonrasında geçtiğimiz günlerde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İlçe Başkanı Aydın, hazırladığı istifa dilekçesini Whatsapp üzerinden İl Başkanlığı ve Genel Merkez yetkililerine gönderdiği kaydedildi.  

Ancak sonrasında istifadan vazgeçen Aydın, dilekçesini geri çekti. İstifa dilekçesinin ıslak imzalı olmadığını ifade eden Aydın, parti içinde gelen baskılar sonrasında istifadan vazgeçtiğini kaydetti.  Ancak Aydın’ın istifasının Genel Merkezin değerlendirmesi sonrasında net kararının verileceği kaydedildi.