TRABZON'DA ERDOĞAN BAYRAKTAR SESLERİ 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

 AK Parti’nin yeniden seçimde tek başına iktidara gelmek için Geçmiş Kurt Politikacılara geri dönmesi gerektiğine dair görüşün şekillenmeye başlamasının ardından Trabzon'da milletvekili aday listesinin değişme ihtimali daha yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.
Eğer, Süleyman Soylu görevinde kalsaydı Trabzon için değişen bir durum olmayabilirdi. Ancak şimdi öyle değil. Süleyman Soylu’nun olmadığı bir teşkilat sorumluluğunda işler değişebilir. Bu dengelerin yeniden düzenlenmesinde Trabzon’da yine gündeme Erdoğan Bayraktar gelebilir mi?
Belli bir kesim bunu gerçekten arzuluyor, ancak Ankara'nın aynı konuyu düşünüp düşünmediği bilinmiyor.

Bayraktar'ın son genel kurulda salona gelmesi, büyük ilgi ve sevgi gördü. Bayraktar Genel Kurulun Ak Parti Genel Merkezine giderek orada bazı temaslarda bulundu. Trabzon’dan bazı ilçe ve belediye başkanları ve İlçe Parti Başkanları Bayraktar 'ın yeniden aday gösterilmesiyle ilgili taleplerini genel Merkeze iletiğini sağır sultan bile duydu.

Süleyman Soylu'nun Genel Başkan Yardımcılığı Görevinden alınması ,peşi sıra diğer Trabzonlu Genel Başkan Yardımcılarınında Görevden alınması Trabzon Siyaseten yanlız kaldı İmajı ortaya çıktı. Siyasiler bu Boşluğu ancak ve ancak Erdoğan Bayraktar Doldurur bizin dilimizden ancak o anlar ,Belediyelerin tüm ihtiyaçlarını geçmişte  onunla çözdük diyorlar .