TRABZON YARIN SAAT 17.30 ŞEHİTLERİ VE VATANI İÇİN YÜRÜYECEK 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Halkı sokağa Dökülmüş PKK Hainlerine tepki koymak Vatana sahip çıkmak Şehidinin yanında olmak için her akşam protesto yürüyüşü yapıyor .Asıl Yürüyüş ve Protestonun 09.09.2015 Çarşamba günü yarın Akşam Üstü saat 17.30 'da Trabzon Büyük Postane Önünde başlayacak olan Protesto Yürüyüşü Kahraman Maraş Caddesi Boyunca devam edecek Trabzon Atatürk Alanı Meydan parkında konuşmalar yapılacak Hoca dua edecek ve Vatandaşlar dağılacak . Organizasyonu MHP-Ülkü Ocakları Trabzon İl başkanlığı ,Trabzon Kamu-sen İl Başkanlığı ,Türkav,,Türk Büro-sen ve diğer Kuruluşların katılımı ile yapılacak . 

MHP Trabzon İl Teşkilat Başkanı Oktay Kaplan ; Vatanını ,Milletini ,Askerini ,Toprağını ,Birliğini ,dirliğini seven Bayrağını kapsın gelsin burası Siyasi Parti Mitingi değil sadece PKK ve Yandaşlarına haddini bildirme Vatanına ve Şehidine saygı Mitingidir . Kaplan Gün Birlik beraberlik günüdür gün Bayrağına sahip çıkma günüdür gün şehdine sahip çıkma günüdür çarşamba saat 17.30 da tüm halkımızı Bayrakları ile birlikte Maraş Caddesindeki Büyük  Postane önüne bekliyoruz dedi. 

Kaplan Trabzon'un Türkiye'nin T'si ,Türkiye'nin Çimentosu ,Türkiye'nin Askeridir herkes haddini bilecek adımını ona göre atacak Vatanına sahip çıkmak Trabzon Delikanlısına yakışır dedi.