Trabzon MHP'de Örnek Bayramlaşma 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Milliyetçi Hareket Partisinde (MHP) Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde dikkat çeken anlar yaşandı. MHP’nin ‘Kongre isteyen’  ve bu nedenle görevden alınan eski İl Başkanı Muhammer Demeli ,MHP Kurucu Üyesi Ali Sağıroğlu il yönetimi ve Ortahisar eski İlçe Yönetimi ile birlikte bayramlaşmaya katıldı.  İl Başkanı Nihat Birinci’de partililerle birlikte eski yönetim kurulu ve Demeli’nin bayramını kutlayarak iyi dileklerini iletti.



” Başkan Birinci, “Neticede bu bayramlaşma. Bayramlaşmalarda, bayram dönemlerinde kırgınlıklar dargınlıklar unutulur. Samimi bir şekilde kucaklaşılır. İleriye dönük umutlar tazelenilerek, kardeşler hukuku içinde siyasi arenada mücadele verilir. O yüzden her hangi bir şey yok. Bu bayramlaşma camia içinde azda olsa kırgınlıkları tedavi etmeye vesile olmuştur. Dolayısıyla sorun gözükmemektedir” dedi.

BAŞKAN BİRİNCİ OLAĞAN KONGRE 2018’DE YAPILACAK
Kongre süreci ile ilgili de konuşan Birinci, “Genel Merkezimiz mahkemenin kararına uygun bir şekilde olağan kongrenin 2018’de yapılacağını açıkladı. 2018’den önce partimizde olağanüstü kongre olmayacaktır” diye konuştu. 

 DEMELİ: “BAYRAMLAR İNSANLARIN BİR ARADA OLMA ZAMANIDIR
” Demeli ise, “ Biz MHP her zaman birdir beraberdir. 1944’den beri var oluş sebebi odur. Bütün partililer, bütün camiamız canıyla bedeliyle her şeyiyle bunu ödemişlerdir. Ödedikleri bu güzel kurumu da korumak için mecburiyetinde olmak zorundadırlar. O yüzden bayramlar insanların bir arada olma, diri olma zamanladır. Biz de bugün bu düşünceyle partimize ocağımıza nefes almayı öğrendiğimiz yere geldik. Buradayız, her zaman burada olacağız. Bizim başka B planımız diye bir planımız hiç bir zaman olamaz. Gerçekten iradeyi temsil eden insanların her zaman partisinde olma mecburiyeti vardır. Bugün biz de arkadaşlarımızla buraya geldik. Bu düşünceyle birlikte ben bütün önce Müslüman aleminin sonra Türk milletinin bayramını kutluyorum. İnşallah diğer bayramlarda böyle kötü olaylarla karşı karşıya kalmayız ama maalesef kalmak zorunda kalıyoruz” diye konuştu.