TRABZON ESNAFI ÜZGÜN TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KERMESİ AÇILDI 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 


Semerkand Vakfı büyük bir organizasyona daha imza atıyor.Türkiye'nin en büyük hayır kermesi 12 il ve 132 ilçenin katılımıyla Trabzon'da açıldı.Trabzon Yeni Mahalle Sahili'nde 16 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00 da açılışı yapılan kermese yoğun ilgi bekleniyor.
Gıda,giyim,Züccaciye,çeyiz,ev tekstili,mobilya ve beyaz eşyaların uygun fiyata satılacağı,çocuk oyun alanının ve çocuk etkinliklerinin olacağı,her gün ücretsiz konserlerin düzenleneceği kermes 10 gün boyunca devam edecek.Açılışa Ak parti genel başkan yardımcısı Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen,  , Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ,Araklı belediye başkanı Recep Çebi ve çok sayıda davetli katıldı.

TRABZON ESNAFI BU KEREMSE NE DİYOR 
Trabzon Şehir Esnaf ve sanatkarları Kermes Trabzon esnafına darbe vurmuştur zaten can çekişiyorduk şimdi ne yapacağız çeklerimizi nasıl ödeyeceğiz hani bizim Esnaf Odamız hani Bizim Belediyemiz onlar mı Ödeyecek bizim senetlerimizi Çeklerimizi. Esnafın kan ağladığını ifade eden Esnaf temsilcileri kendilerinin sahibinin olmadığını zaten var olan AVM'lerin bize verdiği zararı karşılayamazken birde keremse karşı nasıl direneceğiz bu Esnafa indirilmiş en büyük darbe idi .