"Trabzon, Cumhurbaşkanımız gibi dik durdu ve dik durmaya devam edecektir"
- AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi:
- "Trabzon, Cumhurbaşkanımız gibi dik durdu ve dik durmaya devam edecektir"
 AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon'un Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi dik durduğunu ve dik durmaya devam edeceğini bildirdi.

Revi, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Trabzon'a yakışır şekilde ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Beşikdüzü ilçesinde vatandaşların ilgisi ve sevgisi, ayrıca Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında iş adamlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantının kendilerini gururlandırdığını aktardı.

Erdoğan'ın, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına da katıldığını anımsatan Revi, "Vatandaşlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğini an be an görmüş olmak ve teşkilatımızın her kademesinin hazır kıta bulunması da bizler için bir onur kaynağıdır. Cumhurbaşkanımızın parti binamızı teşrifleri ve tarihi balkon konuşması da AK Parti Trabzon teşkilatlarını gururlandırmıştır." ifadelerini kullandı.

Revi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2019 seçimlerine verdiği öneme dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımızın 2019 seçimlerine addettiği ehemmiyetin idrakindeyiz ve bu doğrultuda kongrelerimizle birlikte dinamik ve yenilenmiş AK kadrolarla Trabzon'da çıtamız en yüksektedir. Hem yerel hem de genel seçimlerde şu andaki başarımızın daha da üstüne çıkma doğrultusunda Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Siyasi çalışmalarımızın yanı sıra Trabzon'umuzun ekonomik kalkınması adına da elimizi taşın altına koymaktan bir an olsun geri durmayacağız. Hedefimiz 2023, 2053 ve 2071 olarak liderimiz tarafından belirlenmiştir. İşte bizler AK Parti Trabzon kadroları olarak en alt kademesinden en üst kademesine kadar emeklerimizi ve gayretlerimizi bu hedeflere yönelik yapacağız. Aziz hemşehrilerimizin 15 yıldır verdiği desteğin artarak devam edeceğine inanıyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon programlarından memnun kaldığını aktaran Revi, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Erdoğan, şehrimizdeki programların her anında memnuniyet içerisinde olmuş, şehrimize veda ederken de mesut bir şekilde bizlerden ayrılmıştır. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'la Trabzon'da programlara katılan çok kıymetli İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü'ye, Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı'ya ve milletvekillerimize AK Parti Trabzon teşkilatları adına teşekkür ediyorum. Bu tarihi ve anlamlı programlara katılım gösteren ve emek veren değerli vatandaşlarımıza da en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Trabzon, Cumhurbaşkanımız gibi dik durdu ve dik durmaya devam edecektir. Hep birlikte yeni hedeflere inşallah."