TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ASFALT YOL HAMLESİ 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunu açtı. Havaların düzelmesiyle birlikte Çimenli Mahallesi Sevgi Evleri önünden başlayan asfaltlama çalışmaları 2015 yılında yoğun bir şekilde sürdürülecek. 180 bin ton asfalt hedefi ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi belirlenen program dahilinde aciliyet sırasına göre merkezde ve ilçelerde asfaltlama yapacak.
Büyükşehir Belediyesi bu yıl içerisinde asfalt, beton yol,  bakım ve onarım ile DOKAP Yeşil Yol Projesi kapsamında Trabzon genelinde yolların betonlanmasına ve asfaltlanmasına yaklaşık 67 milyon TL harcamayı planlıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu yıl il genelinde adeta asfalt ve beton yol yapım hamlesinin başlatıldığı yıl olacağının altını çizerek, eşit hizmet anlayışıyla tüm ilçelere ulaşmanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Havaların düzelmesi ile birlikte asfalt sezonunu açtıklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu 5 yıllık görev sürelerinin sonuna kadar il genelinde ulaşmadık yer bırakmamak hedeflerinde olduklarını söyledi. Gümrükçüoğlu, acil ve öncelik arz eden yerlerden başlamak üzere yolların asfalt, betonunu yaparken, bozuk yoların da bakım ve onarımını sürdüreceklerini söyledi.