Trabzon ASKF İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Tebrik Etti 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Amatör Spor Dernekleri Başkanı (ASKF) ve Yönetimi Bir Mesaj Yayınlayarak Trabzon'un Evladı Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yeni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Tebrik ettiler. İşte O Tebrik Mesajı 

TRABZON ASKF BAŞKANI CAHİT ERDEM 

Trabzon Milletvekilimiz...Çalışma ve Sosyal Bakanı iken Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin en önemli bakanlıklarından biri olan İçişleri Bakanlığına getirilerek Ülkemiz ve Trabzon'umuz için önemli bir karar olduğunun altını çizerek .., değerli bakanımıza Sayın Süleyman SOYLU 'ya İçişleri Bakanlığına atanması nedeniyle kendilerini tebrik eder, yeni görevlerinde başarılarının devamını dileriz. 
Trabzon ASKF olarak sayın bakanımızı yakından tanıyoruz..takip ediyoruz..geçmişteki hizmetlerine bakarsak bölgemiz ve ülkemiz için büyük bir kazanım..bu dönemlerde zorlu ve önemli bir bakanlığı üstlenmiş ve hiç şüphesiz zor işleri seven bir insan olarak üstesinden gelemeyeceği işi olamayacağını söylemek mümkün. 
Sayın SOYLU'nun bakanlık görevi süresince yapacağı çalışmalarla ülkemize ve milletimize önemli hizmetlerde bulunacağınıza inanıyoruz, tekrar hayırlı olması temennisiyle selamlarımızı iletiyoruz.
Trabzon ASKF Yönetim Kurulu Adına Başkan  Cahit Erdem