İlçe teşkilatında gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

TONYA MHP'DE BAKİ GÜVEN TAZELEDİ

 Facebook'ta Paylaş  Tweetle  Google+ Paylaş  LinkedIn'de Paylaş
Milliyetçi Hareket Partisi Tonya ilçe kongresi yapıldı ve seçime tek liste giren mevcut başkan Mustafa Baki yeniden ilçe başkanı seçildi. İlçe teşkilatında gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Parti binasında yapılan ve MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri Osman Memiş ve Emirhan Seçkin'in de katıldığı kongrede Divan Başkanlığı'na Osman Memiş seçildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tonya Olağan İlçe Kongresi'nde başkanlığa mevcut başkan Mustafa Baki yeniden seçilerek güven tazeledi. Parti binasında yapılan kongreye MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da katıldı. 
Kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gönderdiği mesaj okundu. Bahçeli mesajında, "Kongreden çıkacak siyasi neticenin yörenize, milletimize, ülkemize ve Türk siyasetine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.
Yeniden seçilen Mustafa Baki, ilçe başkanlığı görevinin ağır ve önemli bir görev olduğunu vurgulayarak, “Bizleri bu görev için seçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. AK Parti ile yapmış olduğumuz Cumhur ittifakı ülkemizin bekası için oldukça önemlidir. Cumhur ittifakı milletin taleplerine göre hareket eden, halkın ittifakıdır. Kongremizin olgunluk ve partimize yakışır bir biçimde geçmiş olmasından memnunum. Sevgi ve saygı anlayışı içinde Türk milletinin hak ettiği hizmetleri götürme gayreti içinde olacağız. Ülkemiz ve Tonya'mız için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.
BAKİ’NİN YENİ YÖNETİM KURULU:
Ahmet Çoban, Ahmet Büberoğlu, Hasan Korkmaz, Mustafa Kalyoncu, Mehmet Yılmaz, Ahmet Öztürk, Murat Karaca, Yakup Elbir, Osman Birinci, Tahsin Arslan, Mustafa Sağlam, Yusuf Kurt, Yüksel Köksal, İzzet Latifoğlu.
 İL DELEGESİ LİSTESİ:
Mustafa Baki, Muhammet Kara, Mustafa Kalyoncu, Muhammet Öztürk, Mustafa Hacısalihoğlu, Nurettin Atalay, Yüksel Demiro