SÜLEYMAN SOYLU ;SÜRMENE'YE NE SÖZ VERMİŞSEK HEPSİ YAPILACAK  
Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Hafta Sonu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzon Millet Vekili Süleyman Soylu'yu Sürmene'ye davet etti. 

Soylu Beraberinde Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi Ahmet Berber,Millet Vekili Aday Adayı Erdem Sürmen ve Trabzon Ak Parti Yöneticileri ile Geldiği Sürmene'de Mahalleleri dolaşarak vatandaşları dinledi . 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Beraberinde Sürmene Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Sedef,Belediye Meclis Üyeleri Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Aydın Bayraktar,Parti Yöneticileri ve Mahalle Muhtarları olduğu halde karşıladığı Süleyman Soylu ve Ekibine Mahalle Ziyaretlerinden sonra Sürmene Zarha Mountain Resort Hotel'de bir yemek Tertipledi yemekte Sürmene Masaya yatırıldı.

SOYLU ZARHA DAĞI ,TELEFERİK VE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ HALKIMIZA SÖZÜMÜZ YAPILACAK 

Sürmene'de yapılacak Olan Zarha Dağı Turizm Projesi ve Teleferik Yerinde incelendi ,Sürmene Yemişli Mahallesi kentsel Dönüşüm Projesi olumlu bulunarak hayata geçirilmesi için gerekenler yapılsın talimatı verildi. 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve Beraberindekiler daha sonr Küçükdere'ye geçerek Bölgedeki Mahalle Muhtarları ve Halk ile bir araya gelip Bölgenin sorunlarını Masaya yatırdılar .