SÜLEYMAN SOYLU ; ARAKLI HALKI MÜSTERİH OLSUN YATIRIMA DOYACAK

Haber : Melek Çakır / Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Ak Parti Trabzon Millet Vekili Adayı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ;Araklı'nın bu dönemde milletvekili aday yok diyorlar . haksızlık etmesinler. Ben ve 5 arkadaşım Araklının da milletvekili adayıyız. Araklı'ya açık çek verdik. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin bu dönemde talep ettiği hizmetlerin takipcisi biz olacağız. Araklı'nın her mahhalesinin yol su proplemini 4 yıl içinde çözmüş olacağız.
Araklı'ya bir kültür merkezi gerekli . Araklı'ya şimdi benim sözüm Araklı kültür merkezi için her şeyini hazırlasın ,Kültür bakanlığı Bu kültür sarayını yapmak için bizden proje bekliyor Kültür sarayı Araklıya hayırlı olsun.
Araklı için meslek yüksekokulu için düşünülen Alanda Araklı'lı hayırsverlerimiz Orhan Yüksel Özyurt kardeşler ile konuştum. Araklıya bir ilköğretim okulu daha kazandıracaklar söz aldık. Okul bitiği anda yenisini başlayacaklar,Araklının Turizm merkezlerinde bir şeyler yapmamız lazım Yeterki siz Araklı'ya şunu yapalım deyin Biz söz vermek yerine icracı bakanlıklarımızla icraat yapıyoruz .Araklı sahilden faydalanması için dolgu alanında çalışmaları yapmamız için görüşmelerimiz devam ediyor dedi.

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Diğer parti temsilcileri ile geldiği Araklı'da muhteşem karşılama gören AK Parti Trabzon Millet Vekili Adayı Süleyman Soylu Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'ye teşekkür etti.